Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAZNAJTE:

Evo kako da nagovorite ženu na jutarnji seks

Autor: E.A. | 02.05.2014 - 17:47:00h | Komentara: 1

Muški libido je izuzetno jak na početku dana i gotovo da ne postoji frajer koji čim otvori oči nije voljan za seksi akciju.

jutarnji seks ljubav krevet

Foto: Profimedia

Međutim, žene se baš i ne uklapaju u profil jutarnjih ljubitelja seksa, pa se zornjak uglavnom i dešava na mušku inicijativu. Ipak, to ne treba da vas obeshrabruje i koči, već da vas natera da postanete iskusni frajer, koji će taktikom i načinom zavođenja uspeti da ubedi ženu da i ona zavoli jutarnje igrice, prenosi Telegraf.
A kako da učinite da vaša nežnija polovina svakog jutra poželi pospano maženje pod čaršavima? Nekoliko je koraka koje vi treba da napravite, zbog kojih će ona postati veliki ljubitelj jutarnjeg razmenjivanja nežnosti.
Pripreme
Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste još pospani, pripremite se uveče. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja nije na odmet. Takođe, saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar može da bude vrlo uzbuđujuće. Uveče pripremite neke mentol bombone ili gume za žvakanje i vodu kako bi ujutro uklonili zadah. Pobrinite se za maramice i kondome. Uveče nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog teškoća u probavi, tako i energije.
Pre spavanja razmišljajte o partnerki i o tome kako ćete jedno drugom međusobno ugoditi i odbacite negativne misli i obaveze. Uzmite u obzir koliko vremena imate pre posla i vi i vaša nežnija polovina, možda će to morati da bude seks na brzinu, ali time se ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno vikend kada možete potpuno da se opustite i ne razmišljate hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza, ne insistirajte na tome, već celu akciju odložite za neko drugo jutro.
Muškarci se seksom opuštaju i uvek su raspoložen za njega, a žene takođe uživaju, ali ne uvek i u bilo koje doba dana. Stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. Međutim, upravo tu kreće vaša moćna uloga.
Kako je nagovoriti na jutarnji seks?
Čak i ako je vaša draga prava spavalica, možete je ubediti da zavoli jutarnje igre. Probudite je nežno, možda s doručkom u krevetu ili nežnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične, dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i nesređena jednako uzbuđuje.
Prednosti zornjaka
Osim što ne postoji bolji način da se započne dan, jutarnje divljanje po krevetu će vas opustiti, napuniti pozitivnom energijom i povezati sa partnerkom, jer ćete posle seksa još neko vreme sigurno razmišljati jedno o drugome.
Ako oboje volite da spavate pa se vaš jutarnji seks ustvari pretvori u nešto kasniji, popodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji se, ako je vikend, može protegnuti i do večeri. A malo je verovatno da iko ima išta protiv toga. Uživajte u igrama pod čaršavima i garantovano nećete skidati osmeh s lica.
Poslednji komentari
  • Dex Vreme: 02.05.2014 20:59h

    Aha, dok se ujutro tako napaljen probudis, ustanes, spremis dragoj dorucak, nahranis je, uzmes bombonicu zbog zadaha (a za to vreme si mogao bar 15 puta oprati zube), potrazis kondom i maramice... e znas koliko ti je posle do sexa???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP