Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA SE SVE PUŠI U KREVETU

Evo kako da probudite seksualnu zver u sebi!

Autor: Tportal.hr | 06.11.2013 - 12:27:00h | Komentara: 0

Prenosimo vam nekoliko ideja koje će vam pomoći da postanete prava seksualna zver!

Teško je razmišljati o grešnom i strastvenom seksu ako ste već dugo u vezi i znate sve jedno o drugome. Iako je teško, nije nemoguće. Evo nekoliko trikova koji će vas nepogrešivo odvesti do grešnog seksa o kojem, verovatno, maštate.

seks


Neka bude brzo

Brzina može da bude snažan afrodizijak. Počastite se seksom na brzaka. Na primer, kada ujutro žurite na posao, bacite se jedno na drugo u kupatilu. Znate da nemate vremena i da bi moglo biti problema ako zakasnite na posao, ali baš to doprinosi da seks bude uzbudljiviji. Oni koji ga praktikuju kažu da je jedan od najboljih načina za razbijanje monotonije u dugim vezama. Isprobajte!


Masturbacija kao šou

Mnogi muškarci maštaju o tome da gledaju svoju partnerku dok masturbira. Mnogim ženama to ne pada na pamet da rade pred muškarcem. Razumljivo, jer to je vrhunski čin intimnosti. Ipak, ako imate dovoljno međusobnog poverena i bliskosti, pokažite mu kako to radite, ali mu napomenite da vas ne sme dirati. Sme samo da gleda. Verujte, za njega će to biti prizor za pamćenje koji će još dugo imati i funkciju afrodizijaka. Uživajte!

Pristojno zavođenje

Iako će vas neki savetovati da partnera ne pitate, na primer, da li smete da ga dotaknete po grudima ili da ga stisnete za bedra, to biste ipak trebali da uradite. Zašto? Stručnjaci kažu da u dugim vezama dozvola za traženje određenog poteza tokom seksa stvara osećaj novog. Imate utisak da ste se tek upoznali, pa i ne znate šta sve smete. To svakako povećava uzbuđenje. Dakle, sledeći put pitajte na primer:  "Smem li da ti grickam bradavice?"

Sirova snaga

Žene vole kada im se kaže da su nežniji pol, jer ta ženstvena strana čuči u svakoj pa i onoj najžešćoj feministkinji. Međutim, i žene mogu da budu grešne zveri. Oslobodite to u sebi ponekada. Zgrabite partnera iznenada, dok gleda TV, čvrsto ga stisnite, budite pomalo agresivne i uradite šta god želite. Budite snažna amazonka koja će mu isisati život. Ako imate hrabrosti, celu akciju popratite i prigodnim rečima. Nabrajate mu sve što ćete mu raditi. I ne brinite se da će misliti da niste normalni jer ovaj savet dokazano pali!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP