Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

KORISNO DA SE ZNA

Evo saveta za seks u kuhinji!

Autor: 24sata.hr | 22.11.2013 - 10:01:00h | Komentara: 0

Ukoliko vodite ljubav u kuhinji, na dohvat ruke će vam biti namirnice poput voća, šlaga, čokolade, ali i kockice leda koje možete da iskoriste na maštovite načine.

seks u kuhinji

Seks u kuhinji

Jedna je od najomiljenijih seksualnih poza u kuhinji ona u kojoj žena sedi na radnoj plči, a partner stoji ispred nje. Ona ga obuhvati nogama i zagrli. Poza može imati razne varijante - ako je radna ploča veća, ona može da legne na nju ili može da stavi stopala na rub površine, umesto da ga obgrli nogama.
Ukoliko žele dodatno da začine seks, partnerka može da seokrene leđima pa da je on prebaci preko kuhinjske ploče. Hladnoća površine će doprineti raspoloženju, a ako vam je ipak prehladno, ispod stavite peškir.
Naravno, nezaobilazno mesto za seks u kuhinji je kuhinjski pod. Ako vam je vruće (a od količine strasti trebalo da vam bude), otvorite vrata frižidera i pustite da vas hladniji vazduh osvežava kako bi uživanje u vođenju ljubavi duže trajalo. Na kuhinjskom podu možete da izvedete mnoštvo poza, ali pre nego što se bacite na posao, pripremite jastuke ili deblji peškir kako bi vam biloprijatnije.
Osim što se možete da se seksate u kuhinji, kuhinju možete da dovedete i u spavaću sobu. Sve što vam je potrebno za taj poduhvat je pakovanje sladoleda. Stavite ga pored kreveta, kako bi se malo otopio pa ga iskoristite tokom predigre - nemojte da stajete dok sa partnerovog tela ne poližete i zadnji gram sladoleda. Frižider možete da iskoristite i kako biste u njemu držali lubrikant - kad partner počne da  vas masira prolaziće vas žmarci ne samo od njegovog dodira nego i od hladnoće lubrikanta.
Pošto ste završili s uzbuđenjima u kuhinji i spavaćoj sobi, posvetite se svim drugim prostorijama u stanu. Istraživanje pod nazivom "gde je najbolji seks" možete i takmičarski da obojite - recite partneru da ga, pošto "odradite" sve sobe u stanu, čeka dodatno iznenađenje (možda seks na javnom mestu ili zajednička poseta prodavnici seksualnih igračaka).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP