Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

UŽIVANJE I PSIHOLOGIJA

Evo šta vaša omiljena poza u seksu govori o vama!

Autor: Prva.rs | 09.06.2014 - 12:40:00h | Komentara: 1

Osim neverovatnog uživanja, seks od sada postaje platforma i za istraživanja vaše ličnosti. Kroz seks govorimo ono neizrečeno, seksom se povezujemo sa partnerom. Ali, često seks u sebi krije mnogo dublju poruku. Otkrijte šta vaša omiljena seks poza govori o vama.

Seks poze | Foto: guyism.com

Koja je vaša poza? | Foto: guyism.com

Misionarska poza

Jedna ste od onih koji u kafiću naručuju uvek isto piće, a eksperimenti vam nisu omiljena zanimacija. Vaš stil je ziheraški, a u vezi ste staloženi i uvek spremni da pružite oslonac. Ova poza pruža vam priliku za potpuni fizički i emocionalni kontakt s partnerom i nikada ne izlazi iz mode.


"Doggie" stil

Obožavateljke ove poze najčešće su pobornice uzavrelih seksualnih igrica koje se graniče sa grubošću. One će ostvariti sve muškarčeve seksualne fantazije i sve zahteve podneti dostojanstveno i sa stilom.


Žena je ta koja dominira

Ako ste vi ta koja preuzima inicijativu, a vaš partner vas najčešće gleda odozdo jedna od vaših najvećih kvaliteta je odlučnost. Jedna ste od onih koji imaju jasno postavljene životne ciljeve, a u vezi ste apsolutna dominantna dama.

Seks poze | Foto: guyism.com

 | Foto: guyism.com


"Kašika"

Seks sa strane ili popularna kašika govori da nema te drame na koju vi niste zaplakali, da su mali napušteni kučići vaša najslabija tačka i da će svi koji vas znaju reći da ste prava emotivna duša. Baš takva je i vaša najdraža poza u seksu, ali i odnos s partnerom. Oko sebe skupljate krug istinskih prijatelja, a svako ko s vama uđe u ljubavnu vezu biva nagrađen velikom dozom ljubavi i poverenja te se smatra pravim srećnikom.


Pozadina prema partneru

Vaš poriv za avanturama teško je obuzdati i često vam nije stalo ni do čijeg mišljenja. U srednjoj školi ste se iskradali kroz prozor ne bi li se ljubakali sa školskom simpatijom, a javni nastupi ne predstavljaju vam problem, kao ni akrobacije u krevetu.


Noge iza glave

Za vas ni nebo nije granica. Vaš instruktor joge obožava vas zbog naročite gipkosti i na vašem meniju nalazi se isključivo organski uzgojena hrana. Dobro ste upoznati sa svim delovima svoga tela, ali i njihovim mogućnostima, što je vaša najjača strana.

Seks poze | Foto: guyism.com

Seks poze | Foto: guyism.com


U stojećem položaju

Iza ljubiteljki ove poze krije se nepopustljivi takmičarski duh koji nikada ne gubi. Seks takođe nije izuzetak. Energični ste, vodite zdrav život i mnogima je teško da prate vaš ritam. Ali jednom kada nađete svoju srodnu dušu niko vam neće moći stati na kraj.


Ispred ogledala

Volite da budete u centru pažnje, a u društvu imate status animatora. Volite svoj život i iako vas neki smatraju egocentrikom, ne odustajete od svoje opčinjenosti samom sobom.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 10.06.2014 11:06h

    sVE SU POZE RAJ SA VOLJENIM BICEM PO MENI,SEKSUALNO NE BAS ISKUSNOJ PO BROJU PARTNERA .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP