Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PROBAJTE

Formula za savršen seks

Autor: Super Žena | 07.02.2014 - 12:10:00h | Komentara: 0

Formula za uspešan seks uopšte nije tako teška. Držite se ovih pravila kako biste svaki put sebi obezbedili dolazak do velikog O...

Grupni seks je veliki otklon od rutine bračnog seksa, a upravo je to ono što privlači žene

Ispunite fantazije | Foto: Shutterstock

1. Kontrolišite orgazam
Najbolji način da shvatite šta volite u seksu jest da učite sami od sebe, a za to je potrebno vreme odvojeno od partnera. Istražite svoje telo kako biste shvatili šta vas uzbuđuje i vodi do vrhunca, a zatim to pokažite partneru i naučite ga kako da vas izludi.
2. Neka seks bude igra
U slučaju da vam je dosadno za vreme odnosa, velike su šanse da je isto tako i vašem partneru. Da biste probudili uspavane strasti, dogovorite se s partnerom da svako odabere jednu seksi igračku pa neka igre započnu. Garantovano ćete se dobro zabaviti i nasmejati te imati dragocene uspomene.
3. Preuzmite kontrolu
Ako vam se nešto ne sviđa, nemojte čekati da on to shvati već preuzmite kontrolu, naglašava savetnica za parove Pati Briton za magazin “Glamur”. Dovoljno je samo malo promena poput sveća ili dočeka u novom donjem vešu i odmah će biti raspoložen za nove stvari u krevetu.
4. Stimulišite telo
Većini žena potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam, ali trebalo bi da probate i druge opcije. Istražujte svoje telo, dopustite parteru da učini isto, probajte različite poze ili nabavite seksi igračku. Dajte sebi vremena i videćete da će se trud isplatiti.
5. Opustite se
Važno je da ste opušteni i ne zamarate se drugim stvarima u tim trenucima. Ukoliko za vreme seksa razmišljate o poslu, deci ili nekim trećima obavezama teško da ćete doživeti bilo kakvu stimualciju i stići do velikog O.
6. Fantazije su zakon
Male maštarije i fantazije probudiće vaše najdublje želje i ono što vas uzbuđuje. Ne moraju to biti razrađeni scenariji, ali male željice koje biste potajno želeli da doživite u životu neće uzbuditi samo vas već i partnera.
7. Zaboravite na rutinu
Ako se osećate seksi i imate priliku da to podelite s partnerom - navalite. Ne morate da čekate subotu uveče da biste bili intimni. Jedan brzinski seks s partnerom pre posla daće vam pozitivnu energiju i dobar osećaj da lakše pregrmite dan na poslu, a i takvi trenuci uvek još više povezuju partnere.
8. Fokusirajte se na užitak
Kada imate velika očekivanja razočaranja mogu biti još veća. Odredite li u svojoj glavi da ćete doživeti intezivni orgazam i veče za pamćenje manje su šanse da će se to i dogoditi zbog pritiska koji vršite nad sobom. Važnije je uživati u seksu i bliskosti s partnerom, a orgazam će doći kao šećer na kraju.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP