Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OVE STVARI UBIJAJU LIBIDO I VEZU

Gluposti koje parovi rade posle seksa: Ne radite to

Autor: net.hr | 03.12.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Zamislite da ste upravo doživeli vrući, strastveni seks praćen jednim od najneverovatnijih orgazama u vašem životu. I sad zamislite da se nakon toga vaš partner digne i ode da gleda televiziju ili se okrene i zaspi u trenu kao klada. Deluje kao prilično hladan tuš, zar ne?

d

A to su tek neke od grešaka koje parovi često čine nakon što su uživali u trenucima intimnosti. I premda ste se možda potrudili da učinite sve kako bi zadovoljili partnera u krevetu, ova jedna mala greška može da upropastiti svu zabavu.

Seks krevet parovi ljubav Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Naime, na ovaj način ćete delovati kao da ste samo čekali da se seks završi kako biste mogli da nastavite sa svojim neseksualnim aktivnostima. Evo najčešćih grešaka koje možda činite nakon seksa, a koje mogu da utiču loše  na vašeg partnera, ali i na vašu vezu. Radije dopustite da vas još drže osećaji bliskosti i povezanosti koji slede nakon seksa, nego da učinite jednu od ovih gluposti:

Odmah zaspite

Većina parova susreće se sa ovim problemom, kad jedan od partnera (ili čak oba) zaspu neposredno nakon seksa. To će ubiti čar seksa. Ako odmah zaspite nećete moći da cenite ono što ste upravo iskusili, a nećete ni uživati u raspoloženju koje sledi nakon strastvenog zbližavanja.

Oko 90 odsto   vanbračnih  veza završava  se  raskidom  ljubavnika, a  ne razvodom  braka

Foto: Shutterstock

Jurite u kupatilo

Zajedničko tuširanje može biti fenomenalna predigra, ali ako jurite u kupatilo odmah nakon seksa, to definitivno nije nimalo privlačno. Iako parovima ne smeta što će sam seks biti znojav i "prljav", često će partneri nakon seksa požuriti pod tuš kako bi se oprali. Možda to zvuči normalno, ali isto tako bi možda drugi partner još uživao u maženju i može imati osećaj da je bilo nešto neprijatno u seksu kad ovaj drugi već ide odmah da se opere.

Zivkanje prijatelja

Ovo je još jedan čest problem kod parova. Zašto ne možete da sačekate sa pozivom do sutra ujutro (pod uslovom da je veče)? Za vreme seksa i neposredno nakon njega grozno je bacati pogled jednim okom na mobilni telefon i paziti na propuštene pozive i poruke.

Odlazite u drugu prostoriju ili da radite

Šta tačno ljudima prolazi kroz glavu za vreme seksa, ostat će večna nepoznanica. Ali oni koji nakon seksa jure da obave neki posao deluju kao da su za tokom odnosa razmišljali samo o poslu. Takođe, ako biste se nakon seksa radije bacili na neku knjigu ili film, nego u naručje partnera, imate problem.

par

Spavate odvojeno

Možda ste navikli da spavate razdvojeno u drugoj sobi, ali nakon vruće noći u krevetu stvarno bi bilo u redu da ostanete i delite postelju sa partnerom. Nikako nije dobra ideja nakon intimnosti pokupiti "prnje" i prebaciti se u drugu sobu, samo da biste mogli na miru da spavate. Ne samo da time ubijate strasti koje su vladale te večeri, nego biste mogli da upropastitie šanse za seks i sledećih nekoliko dana.

Spavanje

Dovodite decu da spavaju s vama

Dopuštanje da vam bilo ko uskoči u krevet nakon seksualne intimnosti će "ubiti" onaj osećaj zadovoljstva, a ni deca nisu nikakav izuzetak. Mnoge majke vole da spavaju uz svoju decu, ali nemojte da se to dogodi nakon seksa. Možda je baš vaš partner zamišljao kako će napokon jednu noć odmoriti samo sa vama u krevetu.

Idete da jedete

Zajednički obrok pre seksa može biti jako senzualan, ali nakon seksa odlazak u kuhinju nije nimalo seksi. Time ćete uništiti svu strast koju vaš partner možda još oseća, pa će delovati kao da niste uživali u seksu jer ste bili gladni i samo ste maštali o hrani.
Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 03.12.2014 10:28h

    mENI SU BAS PRIVLACI POTEZI JEDENJA I SPAVANJA JER UKAZUJU NA DOZIVLJAJ POSLE KOGA SE SPAVA KAO JAGNJE ILI KLOPA TAKO SLATKO.

  • Za Janu Vreme: 07.12.2014 02:27h

    Jana vidim da si aktivna sa komentarima na ovim temama, pa bi mogla da se javis da podelimo neke trenutke zajedno ! :)

  • nedjo Vreme: 07.12.2014 19:32h

    ja posle dobrog sexa idem kuci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP