Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ŠOKANTNO!

Ispovest dugogodišnje ljubavnice: Njegova žena trebalo bi da mi bude zahvalna!

Autor: Blic Žena | 02.03.2014 - 10:53:00h | Komentara: 1

Linda Frenklin, majka dva sina, razvedena, upoznala je Meta kada je imala 47, a on 30 godina. Tokom njihove dvanaestogodišnje veze, on je u međuvremenu upoznao drugu devojku, oženio se, ali su njih dvoje i dalje održavali vezu.

Seks

Ljubavnica koristila oženjenog muškarca | Foto: Shutterstock / ilustracija

“Tačno pre godinu dana raskinula sam sa Metom. Ležali smo u krevetu, i ja sam saopštila da je vreme da prestanemo da se viđamo. On je ispio svoj čaj do kraja, obukao se, poljubio me i otišao iz mog života. Više ga nisam videla. Bila je to, bez sumnje, jedan od najnesebičnijih stvari koje sam uradila u životu. Budući da je bio u braku, i dobio sinčića, ja sam ga oslobodila ove stege i omogućila mu da bude dobar muž i otac”.

Lina kaže da to nije uradila zbog osećaja krivice, nego radi njegovog sina, a i zbog Meta. Osetila je da je Met spreman da se potpuno posveti svojoj porodici. Dodaje da nije zažalila zbog svoje odluke.

Ona smatra da Metova supruga treba da upravo njoj da zahvali što se Met oženio i “smirio”, i da je svoju sreću Metova supruga ostvarila zahvaljujući njoj.

Upoznali su se u diskoteci, ona je već bila razvedena. Smatra da, ako je žena starija od muškarca, to pogoduje njihovom odnosu zato što kod nje ne kuca biološki sat, nije opterećena time, i zato je odnos opušteniji.
Met nikad nije upoznao njene sinove, ona nikad nije pitala za njegove devojke. Nije bila ni ljubomorna ni kivna na njega. U jednom trenutku osetila je da je upoznao devojku koja je drugačija od njegovih drugih devojaka i bila iznenađena da je želeo da nastavi da se viđaju.

- Zapravo, ja sam na neki način koristila Meta. Podizao mi je samopouzdanje, nudio mi beg iz svakodnevice i obaveza na nekoliko prijatnih sati koje smo zajedno provodili, uglavnom kod mene u stanu.

“Jednostavno, želim to”, glasio je njegov odgovor kada ga je upitala zašto se i dalje viđa s njom. “Za mene je to bio znak njegove nezrelosti i nesposobnosti da se ozbiljnije veže. Hvala bogu da sam njegova ljubavnica, a ne žena”, mislila je Linda.
Bila je tu da mu pomogne oko svih njegovih dilema, i bodrila ga da se snađe u novim ulogama, supruga i oca. U jednom momentu osetila je da je spreman da nastavi i bez nje.
Poslednji komentari
  • besmisleno Vreme: 02.03.2014 21:19h

    besmisleni tekst bez ikakve poruke, pouke... icega.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP