Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PAŽNJA

Kada su zaljubljeni, muškarci to rade ovako

Autor: 24sata.rs | 27.04.2014 - 10:19:00h | Komentara: 2

Seks na početku veze je obično uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počinje da se zaljubljuje, seks postaje sasvim drugačiji. Evo nekih znakova prema kojima možete da zaključite da se muškarac zaljubljuje.

seks

1. Ljubi vas češće i duže


Poljupci su muškarcima vrlo intiman čin. Zato je to jedan od prvih znakova da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i vidi se sa vama u budućnosti. Ako vas ljubi češće nego pre, dugo i po celom telu, želi da vam da do znanja da mu se jako sviđate i da mu je stalo do vas.

2. Posvećen je seksu

Časopis 24sata, piše da muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće previše da se trudi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Kada mu je stalo do vas, potrudiće se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i osetite koliko mu je to važno.

seks 10

3. Želi da vam udovolji


Još jedan znak je to što će da vas ispituje šta volite u seksu i da sluša šta govorite. Muškarci koji su u vezi samo za zabavu nemaju potrebu da detaljno razgovaraju sa partnerkom o njenim tajnim željama, a ni da se maze nakon seksa ili da razgovaraju.


4. Uvek je pažljiv i velikodušan


Pažljiv je i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena. To je zato što je zainteresovan i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava da shvati šta vam je važno, koje su vaše erogene zone i kada se osećate najbolje uz njega.

seks 11

5. Opušten je i svoj


Kada je opušten, razdragan i ne žuri da ode nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Iz istog razloga neće se truditi da vas stalno impresionira i pokaže koliko je savršen u svemu.


6. Male stvari su važne


Pripaziće na atmosferu i potrudiće se da stvori romantično okruženje za sastanak. Po malim detaljima kao što je večera uz sveće ili novi parfem primetićete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Takođe će vam reći kako bi želeo da se družite sa prijateljima ili da odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 28.04.2014 10:52h

    zA POLJUPCE SE APSOLUTNO SLAZEM JER TO VAZI I ZA ZENE,ZA PREDIGRU U KOJOJ SE VISE TRUDI ZALJUBLJEN MUSKARAC SE NE SLAZEM JER SE DESAVA DA JE ZA UZBUDJENJE I ZENI MANJE POTREBNO ,TAKO DA TO ZAVISI SAMO OD NJIH DVOJE ,I MALE PAZNJE SVAKAKO GOVORE I TRUD DA VAM UGADJA KAO I STO ZENE IMAJU.ZNACI ZALJUBLJENI LJUDI SE DOSTA SLICNO PONASAJU ,SEM EKSTREMA.MISLIM.IZ MOG UGLA.PA NARAVNO ,IZ JOG BIH DRUGOG I MOGLA I DA HOCU/

  • jana Vreme: 28.04.2014 11:43h

    Kada su zaljubljeni pravi muskarci se bukvalno "tope"kao i zene.i kao sladoled!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP