Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

AKO JE ŽELITE OVO TREBATE DA URADITE

Kako da joj probudite želju za seksom?

Autor: MensHealth | 17.06.2014 - 09:42:00h | Komentara: 1

Muškarci svih veličina i godina imaju jednu stvar zajedničku. Napale se u sekundi. Pogled na njeno golo telo, na guzu i noge u uskim helankama, letimičan prizor nje u grudnjaku dok se sprema za posao, kad u trenerci sagnuta nad veš mašinom skuplja bokserice, kad se šminka pred ogledalom spremna za izlazak sa drugaricama, kad izlazi iz tuš kabine sva vlažna i mirišljava.

Seks krevet parovi ljubav Foto: Profimedia

Ilustracija / Foto: Profimedia

I sekunda je dovoljna da muškarac poludi i kao bizon za vreme parenja pod uticajem prolećnog ludila nahrli na svoju dragu. Ali, ako ona nije u “tom” raspoloženju, priča se završava pred laptopom i jeftinom pornografijom lošeg kvaliteta.

Ako vam nedostaje onaj seks sa početka veze, ako ste primetili u njoj pomanjkanje želje za intimom, ako vam je libido presušio, vreme je da uzmete stvari u svoje ruke.
Vaša devojka, za razliku od vas, ipak zahteva malo više pažnje i malo više vašeg truda da bi se u njoj rodila želja da vas seksualno iskoristi. Ako u njoj želite da probudite želju za seksom, a kamoli želju za divljim seksom, moraćete to da odradite “s predumišljajem”. Poput planiranja hladnokrvnog ubistva, ovom zadatku treba pristupiti oprezno. Svaki korak mora biti pomno razrađen i primijenjen, jer ste u suprotnom scenariju ostati mokrih čarapa i ...
ŽENSKI LIBIDO PRVO TREBA PODSTAĆI

Ian Kerner, doktor i autor “Ona svršava prva”, objašnjava u svojoj knjizi kako žene treba “uvesti” u raspoloženje za seks. Nije dovoljno da joj priđete s leđa, snažno je zagrlite i strastveno ljubite vrat. Kad bi to bilo rešenje, vi ne biste ovo čitali, a ni mi istraživali. Uzbuđenje kod žena dolazi polako. U talasima. Zamislite to na način da je, poput mašine Formule 1, prvo morate zagrejati na radnu temperaturu kako bi iz nje mogli da iskoristite i zadnju trunku snage za seksualni performans koji vas očekuje.
ZAVODITE JE OD JUTRA

Vi ste na potezu. Krećemo s prvim zracima sunca. Probudite je malim poljupcima, nežnim zagrljajem, nek oseti vašu fizičku prisutnost i sigurnost koju joj pružate. Kad se oblači za posao ili faks, posmatrajte je. Nek oseti da je gledate. Doskočite sa još jednim poljupcem u vrat, u obraz i jednim zagrljajem pre nego što ode. Neka razmišlja zašto se danas čudno ponašate. Sve će joj biti jasno.
U TOKU DANA, NEKA ZNA DA MISLITE NA NJU

Ne treba da šaljete ruže, ne morate kupovati skupe čokolade. Malo pažnje biće dovoljno. Poruka, e-mail, Facebook like, komentar ili poke nek budu vaše oružje. Recite joj kako je sexy i tražite da vam pošalje neku svoju sliku.
KAD PADNE NOĆ

Kad se uveče vidite, zagrlite je i poljubite. Nežno, ne morate je oblizati ni zadaviti. Pitajte je kakav joj je bio dan. Držite je za ruku. U šetnji joj pohvalite guzu i terajte je da hoda ispred vas samo par metara. Nek zna da je gledate. Da je želite. Što se više voljeno i željeno oseća, to će u njoj seksualna želja biti jača i izraženija. Celodnevna pažnja retko koju curu ostavlja ravnodušnom. Ako dobro odigrate možete očekivati da će ovaj put ona iz vas iscediti i zadnju kap znoja. Sve za njene višestruke orgazme. Ako treba, iščašite kukove! Ako treba, slomite kičmu zadovoljavajući je! To je jedini način kako doživeti najbolji seks na svetu. Za neke stvari se isplati umreti, zar ne?
Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 17.06.2014 11:32h

    kADA ME NEKI AUTOR TEKSTA NA TEMU ZENSKO -MUSKIH ODNOSA OSTAVI BEZ TEKSTA ,ZNAJTE DA JE U PITANJU VANPROSECNO OPASAN AUTOR.U POZITIVNOM SMISLU "OPASAN',NARAVNO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP