Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAMO PRIRODNO

Kako da nagovorite devojku na grublji seks - lakše nego što mislite!

Autor: menshealth.rs | 31.10.2014 - 12:02:00h | Komentara: 1

Želeli biste malo akcije u spavaćoj sobi, više nestašluka i malko grubosti, ali se plašite i da pitate devojku da li je otvorena za grublji seks? Šta da uradite?

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Grubi seks želi više žena nego što mislite Foto:Profimedia

 
Postoji velika verovatnoća da je vaša devojka otvorenija za perverzne stvari više nego što mislite. Ona je verovatno radoznala da isproba vezivanje očiju i ruku ili čak igranje uloga. Najbolji način da otkrijete da li je vaša devojka zainteresovana za nevaljao seks jeste da porazgovarate, ali i da preduzme male korake u ovom pravcu.


Pre svega, koristite rekvizite, koje već imate umesto da ih nabavljate iz seksi šopa, jer mogu da je zastraše i proizvedu kontraefekat. Na primer, koristite svoju majicu kao povez preko očiju ili za vezivanje ruku. Ili koristite njenu majicu, koja može lako da sklizne i da se skine, ukoliko joj jačina vezivanja ili bilo šta drugo ne bude prijalo.


A ako želite da igrate uloge u toku seksa, jednostavno počnite da se ponašate kao druga osoba u krevetu. Ne morate da se pretvarate da ste policajac, da menjate akcenat i da detaljno razvijate priču, jer će vaša devojka ceniti čak i malu promenu tempa, kojim se odvija vaša seksi priča.


Najbitnije: nemojte da postanete previše grubi i nestašni pre nego što porazgovarate sa svojom devojkom.


Takođe, nikada nemojte da pokušavate grublje seksualne radnje bez jasnog i velikog zelenog svetla: gušenje, bilo šta što izaziva bol, analni seks ili uključivanje treće osobe.
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • osmica Vreme: 03.11.2014 11:42h

    Samo sto ste na neki nacin obesmislili smisao grubljeg seksa koji je sam po sebi prirodna reakcija na jaku zelju u odredjenom trenutku koja se neplanirano probudi usled specificnih okolnosti a ne nikako isplaniran cin koji se pretvara u igru bez motivacije..Verovatno savete predlazu oni koji zivot ,pa i seks dozivljavaju kao isplaniranu igru u kojoj se sve unapred zna pa je gluma sastavni deo,za razliku od onih koji su se uverili da bez obzira na sve aspekte koji seks cine ,na neki nacin vise smisljenom akcijom nego spontanom ,postoje nepredvidivi momenti koji ucvrscuju u uvernju da se ne moze bas sve predvideti.Ljubav samo moze da probudi osecaj ludacke zelje koja kulminira tzv"grubljim seksom"Za to ne pomazu nikakve uloge vec sam unutarnji osjecaj koji je najaci podstrek da nekoga smozdite..od ljubavi.TO JE GRUBLJI SEKS.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP