Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAZNAJTE:

Kako da se na pravi način "poigrate" njenim grudima

Autor: Mondo.rs | 14.01.2014 - 10:10:00h | Komentara: 1

U seksi (pred)igri većina muškaraca voli da se pozabavi ženskim grudima. Pročitajte nekoliko saveta kako da masažu grudi obavite spretno, seksi i zabavno, a da pri tom ne izgledate kao tinejdžer koji ne zna šta radi.

Lepe i smrtonosne: Teroristi bi eksploziv mogli da ubrizgaju u implantate za grudi

Foto: Shutterstock

Ženske grudi privlače pažnju velikog broja muškaraca, a mnoge dame uživaju u muškim dodirima upravo na tom delu tela. Međutim, nije lako sve uraditi kako treba – tako da izgleda prirodno, spontano i da pruži obostrano zadovoljstvo.
Grudi najbolje izgledaju kada ih gledate sa prednje strane, ali najlakše je "poigrati" se njima kada stanete iza partnerke. Kada im tako priđete, usput možete da istražite i druge delove partnerkinog tela, iznad ili ispod grudi.
Pored vas, i ona će sigurno uživati – prilikom masiranja grudi kod žena se oslobađa oksitocin, hormon koji će učiniti da se ona oseća dobro, ali i zadovoljno. Ako volite da eksperimentišete, pokušajte da partnerkine grudi na ovaj način masirate ispred ogledala. Potrudite se da ne buljite previše u ogledalo, već se koncentrišite na dodire.
Mnogi muškarci, ali i žene, uživaju u masiranju grudi usnama. Ipak, ako se odlučite na ovaj korak, imajte na umu da bi preterivanje u tome moglo da izgleda malo jezivo, ali i da biste time mogli da nanesete bol partnerki ukoliko to radite previše intenzivno. Potrudite se da budete malo uzdržani kada joj dodirujete bradavice, jer su one posebno osetljive.
Masaža grudi pod tušem mogla bi za oboje da bude pravo erotsko zadovoljstvo. Mlaz tople vode okrenut prema njenim grudima učiniće da osetljivost kože bude veća, pa će samim tim svaki dodir intenzivno osećati. U seksi igru uključite i kupku, sunđere za tuširanje uz pomoć kojih ćete napraviti penu i uživati u svakom dodiru.
Većina muškaraca nestpljiva je da vidi i istraži telo svoje partnerke, ali ipak, ne žurite dok joj svlačite garderobu. Pre nego što sa nje skinete poslednju "krpicu" iskoristite je da njom nežno istrljate partnerkinu kožu. Posebno se koncentrišite na stimulaciju grudi tim komadom garderobe, jer je 81 odsto žena reklo da to povećava njihovu seksualnu želju.
Ako već rešite da sebi i njoj priuštite zadovoljstvo na ovaj način, budite pažljivi, jer bi i najmanja grubost mogla da upropasti čitavu stvar. Umesto da zgrabite njene grudi i pritiskate ih kao što se često prikazuje u porno filmovima, nežno ih milujte. Osim što ćete oboje uživate, to će doprineti vašoj bliskosti. Malo šaputanja i vešto odabranih reči takođe bi mogli da zagreju atmosferu.
Svi smo već shvatili da su grudi izuzetno osetljiv deo ženskog tela, kao i to da muškarci žele da dodirnu svaki milimetar ženskih grudi. Ipak, imajte na umu da je manje ponekad više. Držite ruke okrenute dlanovima prema partnerkinim grudima tek nekoliko milimatara ispred njih, a nakon nekoliko sekundi, nežno ih izmasirajte dlanovima. Ne budite grubi jer što vaš dodir bude nežniji i blaži, to će nervi ispod njene kože više "reagovati".
Mnoge dame se žale da im partneri bradavice tretiraju kao tastere u liftu. Međutim, ključ je u tome da saznate šta vašoj partnerki odgovara, jer dok neke žene vole da im partner nežno uvrće bradavice, drugima je to bolno i odbojno. Ako se ipak odlučite na ovu vrstu "poigravanja" ženskim grudima, radite to vrlo pažljivo i ne predugo, jer nakon nekog vremena bradavice postaju preosetljive i sve će se pretvoriti u loše iskustvo.
Na kraju, imajte na umu da grudi ne čine samo bradavice. Predeli sa strana grudi jednako su, ili čak više osetljivi, pa se zabavite i tim delom njenog tela.
Poslednji komentari
  • Srdjan Vreme: 14.01.2014 22:44h

    Toliki tekst a ništa nije rečeno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP