Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

TEŽAK POSAO

Kako danas pronaći pravog muškarca?

Autor: Tportal.hr | 29.05.2014 - 10:20:00h | Komentara: 2

Mnoge žene žele da pronađu pravog muškarca s kojim će biti u ljubavnoj vezi koja će trajati , ali to rade na pogrešan način. Bezazlene greške u početku na kraju dovedu do niza neuspeha. Evo kako da prevaziđete ovaj problem...

Da li je moguće osmisliti pametnu strategiju za “lov” na Gospodina savršenog? Ne treba puno da razmišljate već obratite pažnju na ono šta stručnjaci savetuju.

Žene između 25 i 34 godine starosti traže nekoga sa kim vide budućnost

Budite mudre i ne pravite početničke greške | Foto: Shutterstock


Seksipil se krije u samouverenosti

Svi pravi frajeri se slažu u jednom – nema ništa seksipilije i privlačnije od samouverene žene. Kao što i same znate, samouverenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vreme. Iz tog razloga, uzmite vreme koje vam je potrebno i izgradite novu sebe, onu koja će se veoma dobro osećati u sopstvenoj koži.

Preterana razgolićenost nije seksi

Ako mislite da muškarca privlače žene koje se oskudno odevaju, varate se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju će ipak zaokupirati one žene koje se oblače seksi, ali tako da njihova odeća ne otkriva previše. Dakle, birajte odeću u kojoj se osećate ugodno i seksi, a s dekolteom i minićima nemojte preterivati.

Nedostupnost bi mogla skupo da vas košta

Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje prednosti i mesto u igri zavođenja, nemojte preterivati. Na diskretan način mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresovani. To ne znači da mu nakon 10 minuta izjavite ljubav ili pravite planove za budućnost. Jednostavno, gledajte ga u oči, igrajte se s kosom, osmehnite mu se, okrenite telo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom mu poručite da vas zanima.

Najjače oružje je miris

Miris je jedan od najsnažnijih podsvesnih faktora koji utiču na naše odluke. U jednom istraživanju je čak 89 muškaraca priznalo da parfem može povećati privlačnost žene. Još od davnina, žene su znale da zavode svoje muškarce na ovaj način. Odaberite onaj miris koji vama najviše prija i koji govori o vama, a potom ostanite dosledni. Neka ga on zauvek veže za vas.

Pametno odaberite mesto za “lov”

Ne možete otići u kafanu prepunu muškaraca koji gledaju važnu fudbalsku utakmicu i očekivati da će vam posvetiti pažnju. Ali zato možete otići u klub ili nam neko drugo mesto u zavisnosti od toga kakvog muškarca tražite. Ako, na primer, uz sebe želite muškarca koji ceni umetnost, onda idite u pozorište, biblioteku ili na promociju knjige. Dakle, pravo mesto na kom ćete ga potražiti je ključno, a izbor napravite same.
Poslednji komentari
  • Coyote Nervosius Vreme: 29.05.2014 11:25h

    Kako danas pronaći pravog muškarca ??? Tvrdom oklagijom !!!!

  • jana Vreme: 29.05.2014 11:27h

    Ove savete strucnjaka sam zaita shvatila kao atak na zensku licnost sa laznom slikom samouverenosti koju obozavaju muskarci.jER OD LAZNE SAMOUVERENOSTI KOJA PREDSTAVLJA KVALITET SAMO ,PO MENI ISKOMPLEKSIRANIH ZENA,KOJE TAKO NADOMESTAJU SVOJE FRUSTRACIJE ,DO PARFEMA PO UKUSU MUSKARCA I BIBLIOTEKE,SAMO NAM NABROJTE GRADOVE KOJI OBILUJU MUSKARCINAMA. I USPALJENICE KRECU U AKCIJU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP