Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PRAZNIČNE TAKTIKE ISKUSNIH

Kako do seksa u punoj kući?

Autor: | 01.01.2014 - 19:51:00h | Komentara: 0

Početak januara karakterišu silni praznici i proslave, koje provodimo s porodicom i prijateljima. Neretko su tu i gosti iz daleka, tako da kuća nikad nije prazna, što podrazumeva da je za zaljubljene nemoguća misija da se dokopaju privatnosti i mirnog kutka u kojem će moći opušteno da vode ljubav.

seks

Otvorena je sezona krsnih slava, novih godina, Božića, pa nije retkost da našim ljudima u ovo vreme i rođaci iz dijaspore dolaze u posetu… Ako kod vas nije non-stop puna kuća, to verovatno znači da ste i sami kod nekog u gostima. I, to sve tako može da traje do daleko iza Božića… Siti i napiti jakom hranom i dobrim vinom, normalno je da poželite da potrošite sve te nagomilane kalorije, razume se, u strastvenom okršaju s voljenom osobom.
Međutim, kao da su se svi urotili protiv vas! Uostalom, kako je moguće išta sprovesti u delo kada svaki raspoloživ deo u kući zauzima madrac na naduvavanje ili vreća za spavanje? Evo nekoliko predloga kako da sebi ugodite i ispunite svoje nevaljale praznične potrebe u danima kada to izgleda potpuno nemoguće.
Za početak, da vas upoznamo sa pravilima. Prvo, pažljivo odaberite mesto, ali i tad budite spremni na to da postoji određena verovatnoća da vam se usred akcije prikrade i uhvati vas u najnezgodnijoj pozi vaša malena nećaka, tetka usedelica ili radoznali komšija. Drugo, važno je da oboje imate dovoljno mesta za manevar kako uživanje ni sa čije strane ne bi izostalo. Poslednje pravilo odnosi se na to da kako umete i znate morate da naučite da budete tihi. Ne smete ni da zucnete. Glas mora biti tiši od najtišeg šapata.

 

Taktika 1 – tihi poput miša u gluvo doba noći  

Ukoliko ste vi i vaš partner ti koji ste kod nekoga u poseti, računajte na to da je velika šansa da će vas smestiti na škriputavi krevet koji je kao nekom urotom specijalno predviđen baš za mlade, sveže zaljubljene goste. Stoga, oprez! Ako niste u stanju da stvar obavite bez mnogo pomeranja, bolje se i ne upuštajte u akciju.

 

Taktika 2 – špajz 

Ovo je samo za one koji su apsolutno sigurni u obostranu spretnost. Ukoliko razbijete teglu ajvara ili džema, oboma vam se loše piše.

Taktika 3 – brže (i lepše) je sve udvoje

Iskoristite izgovor da je preveliki red za kupatilo i krenite zajedno na tuširanje…

Taktika 4: iskradanje do garaže

Ne zvuči baš kao pametna ideja kada je napolju minus. No, ako ste u voznom stanju, uvek možete to da uradite u kolima. Samo, pazite da na grejanje ne istrošite čitav akumulator, pa da posle svi ukućani moraju da vas guraju.

Taktika 5: Deda Mraz

Jedini izgovor koji možete da navedete, a da vas drugi ostave na miru, jeste to da na miru želite da uvijete sve one divne poklončiće koji bi za mališane koji i dalje veruju u Božić Batu trebalo da predstavljaju iznenađenje. U ovom slučaju vam možda daju i ključ. Naravno, ne zaboravite da se pokloni najlepše uvijaju udvoje…

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP