Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SIGURNI ZNAKOVI

Kako muškarac vodi ljubav kad je zaljubljen

Autor: E.A. | 06.05.2014 - 10:02:00h | Komentara: 0

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada se on počinje zaljubljivati, seks će postati sasvim drugačiji. Evo nekih znakova prema kojima možete zaključiti da se muškarac zaljubljuje.

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

1. Ljubi vas češće i duže
Poljupci su muškarcima vrlo intiman čin. Stoga je to jedan od prvih znakova da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i vidi se s vama u budućnosti. Ljubi li vas češće nego pre, po celom telu i dugo, želi vam dati do znanja da mu se jako sviđate te da mu je stalo do vas.

2. Posvećen je seksu
Muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Kada mu je stalo do vas, potrudiće se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i osetite koliko mu je to važno.
3. Želi da vam udovolji
Još jedan znak je to da će vas ispitivati šta volite u seksu i slušaće šta govorite. Muškarci koji su u vezi samo za zabavu nemaju potrebu detaljno da razgovaraju s partnerikom o njenim tajnim željama niti da se maze nakon seksa ili razgovaraju.

4. Uvek je pažljiv i velikodušan
Pažljiv je i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena. To je zato što je zainteresovan i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava da shvati šta vam je važno, koje su vaše erogene zone i kada se osećate najbolje uz njega.
5. Opušten je i svoj
Kada je opušten, razdragan i ne žuri da ode nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Iz istog razloga neće se truditi stalno da vas impresionira i da vam pokaže koliko je savršen u svemu, piše bodyandsoul.com.au.
6. Male stvari su važne
Pripaziće na atmosferu i potrudiće se da stvori romantično okruženje za sastanak. Po malim detaljima, kao što je večera uz sveće ili novi parfem, primetićete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Takođe će vam reći kako bi želeo da se družite s prijateljima ili da odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP