Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA

Kako se radi seks na brzaka: Okreni leđa...

Autor: Woman's Health | 07.09.2014 - 11:45:00h | Komentara: 1

Ako nemate vremena za dugotrajne seksualne seanse s partnerom, seks 'na brzaka' biće sasvim dovoljan da upotpuni vaše potrebe, ali i da raspali strasti onda kada jenjavaju. Časopis Women's Health savetuje kako imati što uspešniji brzinski seks.

loi

Odmah pređite na stvar!

Sve počinje u glavi
Uzbuđenje počinje u glavi, stoga se napalite razmišljajući o seksu. Israživanja su pokazala da se žene, ako ih ništa ne ometa, mogu napaliti u roku od 30 sekundi. Pošaljite poruku svom partneru koja će mu dati do znanja što ga čeka sledeći put kad se vidite. Ako vam je neugodno slati poruke eksplicitnog sadržaja, dovoljno je da napišete da jedva čekate strgnuti odeću s njega.
Budite inovativni u odabiru mesta
"Mozak je najveći seksualni organ, stoga svaki put kada isprobate nešto novo, upražnjavate potrebu mozga za novinama", objasnio je autor i seksolog Ian Kerner. Za početak možete probati jednom 'na brzaka' na najpopularnijim javnim mestima, kao što je plaža, livada ili WC restorana ili kluba. No, bez obzira na avanturu koju želite, uvek birajte pažljivo i pobrinite se da ne budete viđeni.
'Podmažite' se
Vaše vam telo ukazuje na seksualnu uzbuđenost preko prirodnog lubrikanta, ali katkad je potrebno vreme da se sve 'pokrene'. "Gotovo svim ženama potreban je dodatni lubrikant s vremena na vreme, nezavisno od godina a", rekao je stručnjak i autor Dr. Hari Fiš. Zato je dobro uvek negde imati lubrikant na vodenoj bazi, a samo malo je dovoljno da se izbegne neugodno ili bolno trenje.
Budite direktni
Nemojte gubiti vreme na akrobatske poze. To sačuvajte za duže seksualne seanse. Kada se zaželite brzog seksa, na primer, ujutru, samo okrenite leđa svom partneru, stisnite se uz njega i dajte mu do znanja da ga želite u sebi. Ako niste u krevetu, dogi poza je najučinkovitija za duboku penetraciju i brzi orgazam na raznim mestima.
Ako ste izabrali ravnu površinu, poput stola, misionarski položaj je najbolji zbog toga što vaš partner svojim preponama direktno stimulira vaš klitoris. Ako ste u stajaćem položaju, navedite ga da vas dira po klitorisu dok penetrira u vas jer ćete tako brže doživeti orgazam.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Lektor Vreme: 07.09.2014 11:56h

    Ako je prevod cro, onda u redu. Ako je nas prevod, molim vas sta je to Ucinkovito?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP