Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAZNAJTE

Koje seksualne probleme imaju Srbi?

Autor: 24sata | 27.03.2013 - 12:17:00h | Komentara: 0

Muškarci najviše imaju problem sa tremom, žene sa seksualnim tehnikama koje im mogu obezbediti vrhunac. Međutim, svi retko o tome govore. Zato smo, umesto vas, pitali seksologa dr Sava Bojovića o najčešćim seksualnim problemima kod Srba, kao i o eventualnim rešenjima.

Par ima seks na krevetu

Pričajte sa partnerom o seksu | Foto: Shutterstock

Srbi u proseku imaju seksualne odnose dva do četiri puta nedeljno, uglavnom uveče, u krevetu, pri čemu seksualni odnos traje oko 15 minuta, pokazalo je jedno nedavno istraživanje seksualnih navika Srba.
Naime, kako kaže dr Bojović, dok stariji muškarci imaju problema sa smanjenom seksualnom funkcijom, mlađe momke najviše muči nesigurnost kako da osvoje i zadovolje ženu. Ni jednim ni drugim ne ide u prilog podatak da oko 30 odsto žena glumi orgazam.
- Višestruko odbijanje može da bude pogubno, naročito za mladog muškarca. Kasnije se oni lakše nose s tim, kao i žene. Ali u ranom periodu veoma je važno prihvatanje, ljubav koju očekuju od žene - kaže dr Bojović.
Na tremu i velika očekivanja se podjednako žale i žene, ipak, kod njih je poseban problem to što ne mogu da dožive vrhunac. A to što prosečan Srbin smatra da je vrhunac fantazije seks na neobičnom mestu, nema nikakav fetiš i ne voli da žena masturbira tokom odnosa "jer ga to remeti", dokaz je da je mnogim ženama teško i da potegnu tu temu. Što je, opet, problem za sebe...
- Uz pomoć pravilnog zavođenja i raznih poza svako može biti iskusan ljubavnik. Sve je mnogo jednostavnije kada se razgovara. Osim toga, medicina i nauka su toliko napredovale da nijedan problem nije nerešiv- kaže dr Bojović, a univerzalni lek koji "prepisuje" za sve seksualne boljke je upravo komunikacija među partnerima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP