Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

EROTSKI PERFORMANS

Mala škola striptiza

Autor: N. lazović | 26.05.2015 - 22:00:00h | Komentara: 0

Erotski performans osmišljen samo za njegove oči ne može da bude promašaj. Ako ga izvodite uživajući u svakom pokretu, on će se topiti posmatrajući vas šta god vi radili. Ipak, otkrivamo vam male trikove uz koje ćete izgledati kao prava seksi boginja...

Ako uživate u  svakom pokretu, on će se topiti  šta god vi radili

Ako uživate u svakom pokretu, on će se topiti šta god vi radili


Priprema
Za početak, izbor muzičke podloge je nešto sasvim lično, ali se preporučuje pesma koja će u vama probuditi seksepilnost, prenosi “SrbijaNet”.
Kada je u pitanju odeća, najvažnija stvar je izabrati odeću koju je lako skinuti. Ne zato da biste se što pre svukli, već da ne biste izgledali šeprtljavo dok se mučite da je se rešite. Ako ste energična osoba, možete se preobraziti u nevinu i slatku devojčicu, ako ste stidljivi i povučeni, pretvorite se u opaku dominu. Bitno je da se u tome osećate seksi i izazovno.


Za ovakav šou potrebna je hrabrost, ali ako zaista želite da se upustite u to, možda će vam mala količina alkohola pomoći da se opustite, ali pazite da ne preterate, kako vaš nastup ne bi poprimio komične elemente.

Performans
Ono što vas verovatno najviše brine su pokreti. Pomalo je zastrašujuće ako samo ukočeno stojite. Krećite se sporo u ritmu muzike, a svako kretanje bi trebalo da bude senzualno, pokreti pažljivi i dobro osmišljeni. Nemojte žuriti. Ako volite ples i dobri ste u tome - bravo za vas, ali nemojte se ubijati od plesa, energičnu plesnu koreografiju sačuvajte za klub, bitna je kontrola.
Kontakt očima je veoma važan. Onoga ko je u publici gledajte, ali nemojte buljiti. Nije poenta da vas sve vreme gleda u oči, jer će mu onda promaći vaše telo, a to nije cilj striptiza.

Strana tela koju otkrivate trebalo bi uvek da bude okrenuta prema onome ko posmatra. Prilikom skidanja svakog dela odeće morate se poigravati. Nije suština u tome da sve u jednom dahu strgnete sa sebe: otkrivajte, dodirujte, otkrivajte...

Veto na dodir
U trenutku kada skinete brushalter, nakratko se umirite jer ste upravo pokazali nešto s čega se teško skida pogled. Približite se partneru, dirajte ga, ali mu dajte do znanja da on vas ne dira, barem ne još. Važno je da uživate dok to radite, jer će partner to primetiti. Kada skinete sve sa sebe, plešite još malo, pošaljite mu poljubac, a onda radite šta hoćete.
Kako biste što lakše savladali neke pokrete i dobili inspiraciju, predlažemo da pogledate kako to radi Demi Mur u filmu “Striptiz”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP