Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OD POLJUPCA DO EKSTAZE

Male tajne velikih ljubavnika

Autor: E. A. | 15.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ako želite da postanete najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala, krajnje je vreme da savladate sve tehnike i tajne predigre. Iako se čini kao nemoguće misija, čitava tajna se krije u sasvim jednostavnim trikovima koji će vašu partnerku oboriti s nogu

„Prljavi” razgovori znaju  da budu vrlo uzbudljivi

„Prljavi” razgovori znaju da budu vrlo uzbudljivi | Foto: Shutterstock

Izludite je poljupcima
Da li znate da su neke devojke u stanju da prekinu vezu zato što se muškarac loše ljubi? Osim toga, usne su nakon klitorisa sledeće područje sa najvećim brojem nervnih završetaka. Mekani, nežni i senzualni poljupci vrlo su zavodljivi i jasno pokazuju da dobro znate šta radite. Važno je imati na umu da i kada akcija postane ozbiljna, poljupci ne smeju da stanu.


Dajte joj vremena
Iako cepanje odeće izgleda seksi na filmu i nema ničeg lošeg u vatrenom seksu, male su šanse da će vaša partnerka biti luda od strasti kada joj pocepate novu suknju. Osim toga, u prilog ovome govori i nauka. Dok istraživanja pokazuju da su muškarci spremni na seks nakon svega tri minuta predigre, ženama treba dvadesetak minuta.

Sto prstiju
Ništa ne može više da uzbudi od dodira kože o kožu, a kada se žena seksualno uzbudi, celo njeno telo postaje osetljivije na dodir. Umesto da pokušavate da stavite ruku odmah „tamo dole“, milujte njene ruke, noge, stopala, leđa… Upoznajte celo njeno telo pre nego što pređete na pravu akciju.

Ne zaboravite vrat
Važnost nežnih, vlažnih poljubaca i laganih ugriza ne treba podcenjivati. Pokušajte s laganim duvanjem na vlažnim mestima (ovo se ne odnosi samo na vrat) kako bi osetila trnce. Posvetite posebnu pažnju bočnim stranama, a ne zaboravite ni zadnju stranu, tačnije predeo ispod kose prema leđima.

Nežno sa grudima
Iako ih apsolutno obožavaju, muškarci ponekad zbog neznanja vrlo grubo postupaju sa ženskim grudima. Po pitanju osetljivosti o grudima razmišljajte kao o testisima i tako postupajte s njima. Iako se ta osetljivost razlikuje od žene do žene, po pravilu ni jedna žena ne voli štipanje i zavrtanje bradavica ili pak grubo
gnječenje.

Pozadina
Žene se najčešće brinu kako im izgleda zadnjica, te je stoga ne smete izbegavati. Dobro posmatrajte kakvi dodiri najviše odgovaraju vašoj partnerki, a ako voli malo grublju igru, možete pokušati i s laganim pljeskanjem.

Šapućite

Dajte joj do znanja koliko vas uzbuđuje, a za poseban doživljaj lagano joj grickajte ušnu resicu. Mali „prljavi” razgovori takođe mogu da budu poprilično uzbudljivi, naravno pod uslovom da se oboje osećate prijatno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP