Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OBAVEZNO PROČITATI

Male tajne velikih majstora

Autor: N.J./Tportal | 02.04.2014 - 09:40:00h | Komentara: 0

Ako želite biti bolji ljubavnik, ponekad morate direktno pitati partnerku šta želi i šta je uzbuđuje. Pa barem je krevet mesto na kojem nema čega da vas bude sram

... dok erotski  tip osobe želi  češći i  vatreniji  seks

Nije sramota pitati

Nemaju samo muškarci tajne želje, fantazije i male okidače koji ih dovode do ludila. Neke žene vole nežnosti, druge malo grubosti, a treće da ih sputavate… Upravo zato ne smete da vas bude sramota da pitate partnerku (ako već sami niste shvatili) šta je uzbuđuje i šta voli u krevetu. I nećete pogrešiti, jer žena obožava kada muškarac brine o njenim potrebama.

Praksom do savršenstva

Dobar izgled i povezanost s partnerkom su bitni, ali kao i sve ostalo u životu, praksom ćete doći do optimalnih vrednosti.
Dakle, piše Ask Man, češćim intimnim odnosima otkrićete šta je to što vas oboje uzbuđuje i dovodi do vrhunca.

Ohrabrite je

Većina žena su otvorenog uma kada je seks u pitanju i ne boje se isprobati nove stvari ako se osećaju ugodno i voljeno. Zato nije na odmet izraziti osećaje koje imate za partnerku kako bi stekla malo više samopouzdanja.

I poze su bitne

Određene poze probudiće u njoj više strasti i ekstaze nego neke druge, a to se opet svodi na razgovor i komunikaciju. Ne ustručavajte se da pitate bilo šta,  pa ni koja joj poza najviše odgovara

Seks par u krevetu

Ljubite se

 

Poljupci puni emocija idealni su za početak predigre. Možete li da se setite kada ste se poslednji put ljubili kao da ste na prvom sastanku, dugo i sočno?

seks 12

Mazite se

Ako je želite maziti i uzbuditi, naučnici tvrde da postoje erogene zone koje su osjetljive kod svake žene - vrat, kosa, uši i stražnjica.

Scena iz filma

Pronađite G-tačku

Seksolog Romi Vajld proučavanjem je došao do saveta za muškarce kako da pronađu famoznu G-točku. Dakle, mistična tačka je tkivo koje nabubri kad je žena uzbuđena. Nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu. Drugi savet koji vam može pomoći je vrijeme kada treba tražiti G-tačku: Vajld smatra da neke žene mogu na nju reagovati samo u određenom delu mesečnog ciklusa. Zato predlaže da se bacite u potragu u različitim danima između dva ciklusa. Ako vam se partnerka tokom stimulacije požali da joj se piški, to znači da ste na dobru putu. Ako nastavite, taj osećaj će proći nakon nekoliko sekundi. Kad dođe do vrhunca, partnerica će ejakulirati i, iako joj se čini kao da mora na toalet, radi se o drugoj vrsti tekućine. Ta tekućina dolazi iz Grafenbergove žlezde, odnosno G-tačke.

Veličina penisa

Suprotno ustaljenom mišljenju da je ženama važna veličina penisa, one se više brinu o tehnici. Ako imate penis manji od proseka, poradite na tehnici i sigurno nećete biti na gubitku.

Upotrebite ruke

Dobra predigra garantuje vrhunac za pamćenje. A za dobru predigru najbolji alat su ruke. Uzbudite partnerku tako što ćete je barem pet minuta dirati na svim mjestima osim onog glavnog.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP