Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

Mali vodič za veliko uživanje: oralni seks!

Autor: mondo.rs | 02.12.2014 - 10:45:00h | Komentara: 3

Oralni seks može biti uživanje za oba partnera. Evo kako

Seks, penis

Za neke parove, seks je gotovo nezamisliv bez orala, bilo tokom predigre, bilo u završnici odnosa. Za neke, to je tema večitog natezanja i takve veze obično traju dok se jednom od partnera ne smuči da se oko toga raspravlja (bilo onome ko čezne za oralnim seksom, a oseća se kao da stalno mora da moljaka, bilo onome za koga je to neprihvatljivo).
Ako oralni seks doživljavate kao prirodan deo zabave u krevetu, to može postati vaše "tajno oružje". Nešto što će i vama i vašem partneru doneti samo uživanje.
Posvetite mu vreme. Iako je seks na brzaka super, ponekad je bolje da stvari radite polako... Uz malo lubrikanta ako je neophodno, poigravajte se, ali ne zaboravite da održavate kontakt očima. On verovatno uživa čim se vi spustite "dole", ali lepše je ako povremeno podignete pogled. To znači da vam je lepo, da imate samopouzdanja i da "znate šta radite". Iako odelo (i šminka) ne čine čoveka, nije loše da povremeno partneru poklonite "ceo paket" - pažljivo odabran par cipela, malo "mračnija" šminka na očima upotpuniće doživljaj…

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Osim toga, lepo je ako u igru osim usana i jezika uključite i šaku. Ako je savijete tako da vam prsti prave "o", stvarate iluziju "dubine" bez neprijatnosti za vas. Sve što je posle potrebno je da "pogodite" pravi ritam za oboje.
Ipak, bez obzira na to koliko ste opušteni, da biste izbegli neprijatne situacije (grč zbog čudnog "ugla" ili nešto slično tome), pravite male pauze tokom kojih ćete se ljubiti ili nastaviti sa manuelnom stimulacijom. Osim toga, važno je da utvrdite "pravi" intenzitet, pokušajte da napravite mali vakuum ustima, ali pazite da ne preterate, pošto suviše snažan pritisak može biti bolan.
Koristite celu površinu jezika. Iako ovo verovatno već radite, možda nije loše da ponekad, zabave radi, u igru uključite i (često nepravedno zapostavljenu) donju stranu jezika. Tekstura je drugačija, pa je i osećaj drugačiji za oboje. Osim toga, to je pravi izbor i za stimulaciju frenuluma, osetljivog mesta na granici tela penisa i glansa. Njegova reakcija već će vam reći da li ste na pravom putu. Ako uzvrdite da mu se dopada, taj deo možete stimulisati i bradavicama…

seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Pored usana, jezika, šake i grudi, možete pokušati da u igru uvedete i zube, pažljivo i nežno. Liznite prednju stranu gornjih zuba, tako da bude vlažna i klizava, a onda "klizite" od korena do vrha penisa. Opet, nova tekstura, nov dobar osećaj za oboje. Osim toga, možete blago i da ga gricnete, koristeći gornje zube i donju usnu. Tako sigurno ne možete da ga povredite, već samo da pojačate uživanje.
Osim različitih tekstura, možete da kombinujete i toplo i hladno. Neka vam pri ruci bude hladna voda ili neko piće koje volite. Nekoliko gutljaja ohladiće vam usne i jezik, i dodatno "zagrejati" situaciju. Sličan efekat možete postići i ako samo napućite usne i dunete, to će takođe stimulisati nervne završetke, ali na nov, zabavan način. Ili možete da proizvodite neki od onih "mmmmm" zvukova… Posle čega je jedino što će mu preostati - da vam uzvrati istom merom.
Poslednji komentari
  • jana Vreme: 02.12.2014 14:11h

    Najozbiljnije mislim ,posto je tekst saljiv,da je oralni seks najsigurniji i najprihvatljiviji jer se sprovodi u svim dobima i kada se neke funkcije promene ,pod uslovom da se sprovodi samo sa jednim voljenim partnerom-partnerkom i da je to najintimnije povezivanje koje se priustuje samo voljenoj osobi .Uz neprestano ljubljenje naravno.

  • Nenad Vreme: 09.12.2014 22:28h

    Jos jedno bravo za Janu, u potpunosti se slazem sa tobom, samo mi je malo nejasno kako moze da se ukombinuju poljubci i oralni sex :-) ali da su slatki isti nakon takvog zadovoljstva mmmm... pozzz!

  • Vlada Vreme: 21.12.2014 16:04h

    Ja bih voleo da mi neka devojka radi ovo ali neznam kako?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP