Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZLATNA PRAVILA ZA KUPOVINU

Moj prvi vibrator

Autor: E. A. | 02.07.2015 - 22:30:00h | Komentara: 0

Statistike kažu da je više od polovine svih žena (u zapadnom svetu) barem jednom u životu koristilo vibrator. Ako i vi želite da svoj seksualni život obogatite malim pomagačem u krevetu, seksualni terapeut Vanesa Mejrin donosi nekoliko bitnih smernica pri kupovini…

Čemu služi
Prvo odlučite kako želite da koristite vibrator. Da li ćete ga prvenstveno koristiti kad ste sami? Ili želite da ga vaš partner koristi na vama? Vanesa početnicima preporučuje da isprobaju vibratore dizajnirane za individualno korišćenje. Tako ćete najlakše shvatiti šta vam se sviđa pre nego se uputite u svet igračaka za parove.


Vrsta stimulacije
Sledeći kriterijum je da otkrijete koja vrsta senzacije najviše prija vašem telu. Najlakši i najzabavniji način je - masturbacija. Ako se ne samozadovoljavate često, pokušajte da vidite šta vam se sviđa kad se dodirujete. Ovde nema tačnih i pogrešnih odgovora. I nemojte da vas zavaraju brojni vibratori falusnog oblika, svega 30 odsto žena može da doživi orgazam samo uz penetraciju.

Sigurnost
Industrija seksualnih igračaka prilično je neregulisana i mnogi proizvođači koriste rupe u zakonu kako bi upotrebljavali materijale koji nisu sigurni za korišćenje. Izbegavajte sve na čemu piše da je samo za kratku upotrebu ili ako vam se čini da smrdi na hemikalije. Takođe, isplati se investirati u malo bolji vibrator, jer su oni skuplji s razlogom: izrađeni od vrhunskih, sigurnih materijala i dugo će trajati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP