Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OTKRIJTE

Najbolja ljubavnica je...

Autor: mondo.rs | 15.04.2013 - 11:50:00h | Komentara: 0

Idealna ljubavnica je ona koja vodi ljubav zato što to voli, a ne zato što želi da udovolji partneru.

seksi

Potrebna vam je samo želja  za seksom | Foto: Shutterstock

Ako želiš da budeš super ljubavnica, nije neophodno da znaš tajne cake u krevetu ili da poznaješ muško telo poput hirurga. Treba samo da uživaš u seksu, iskreno i opušteno.

U početku će ti sigurno uspevati da ga ostaviš bez teksta, ako radiš sve onako kako on želi. Međutim, muškarce više uzbuđuju žene koje su u seksu ravnopravne sa njima, koje znaju šta žele i kako to da postignu.
To ne znači da ne treba da osluškuješ želje, ali i govor tela, svog partnera. Udovolji njemu, ali i sebi.
Ako ne voliš crveni donji veš, na primer, nemoj ga obući samo zato što njega to uzbuđuje. Obuci onaj u kojem ćeš se ti osećati seksi i neodoljivo, partner ti sigurno neće zameriti. Onako kako ti sebe doživljavaš, tako ćete doživljavati i tvoj partner.
Predloži mu seks uvek kada to poželiš, čak i "kada mu vreme nije" - neka skrene s puta tokom vožnje automobilom, izađite iz bioskopa i pre nego što se film završi, na porodičnom ručku ne morate da ostanete do torte, možda vam je kuća dovoljno blizu da trknite do spavaće sobe tokom pauze na poslu...
Budi maštovita i inovativna, ali samo ako i tebe to zabavlja, a ne da bi njega fascinirali svojom kreativnošću. Zavešćeš ga samo ako zaista uživaš u flertu. Folirantkinje nisu seksi, barem ne na duže staze.
Muškarci se najviše žale na žene koje ne preuzimaju inicijativu. Zato se opusti i predloži, a povremeno dozvoli i da te on "osvaja".
Nađi pravu meru između zavodnice i sramežljivice, jer je to ono što ih privlači, pokazuju istraživanja. "Odbijaju me navalentne žene", jedan je od najčešćih odgovora, kažu psihoterapeuti.
Istraživanje je pokazalo da su žene najseksepilnije u tridesetim. Znate zašto? Tada izgrade ono što mladim devojkama nedostaje - samopouzdanje.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP