Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZAČINITE SEKSUALNI ŽIVOT

Najbolje seks poze za praznike!

Autor: 021.rs | 29.12.2014 - 00:06:00h | Komentara: 2

Da li ste u potrazi za pozama kojima ćete začiniti seksualni život tokom praznika?

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Neke od njih su vam možda i svakodnevica, a ako nisu, svakako ih isprobajte ove zime. Budite raspoloženi ove sezone i u prazničnom duhu odvedite svoju bolju polovinu u spavaću sobu i jednostavno se zabavite novim pozama i potezima! Uz to, malo mašte, novih igrica i seksi kostima koje će dočarati duh praznika, nikad nisu isključeni. Donosimo vam neke ideje za duge zimske noći...
Zvončići
Žena na muškarcu sa okrenutim leđima. Poza koju malo ko nije probao. Ako je ne praktikujete baš često, možda je upravo ovo pravo vreme za to. Poza je savršena iz razloga jer žena ima prednost zbog toga što može da kontroliše tempo kako se kreće na muškarcu. Njima to daje dodatni užitak, a raspali ih vaše kretanje na njima.
Jahač
Muškarac na kolenima, a vi ispred njega isto na kolenima okrenuti leđima. Poduprite se rukama, a on se mora naginjati nad vama od pozadi. Rukama može da vas obgrli i stvori jači pritisak prilikom odnosa. Ovo je jedna od poza gde žene mogu da postignu vrhunski orgazam upravo zato što muškarac ima mogućnost da dodiruje njihov klitoris tokom odnosa. Nekim ženama ova poza ne odgovara jer je smatraju ponižavajućim, ali to je stvar volje i ličnih afiniteta.
Jedno nasuprot drugom
Izvrsna poza za malo maženja ili predigru. Legnite jedno nasuprot drugog na krevet, noge savijte u kolenima i međusobno ih isprepletite. Približite se jedno drugome toliko da možete da dodirnete potkolenice. Poza nije jednostavna kao što se čini, ali uz malo vežbe može biti savršena za isprobavanje nečeg novog.
Žena na njemu
Klasična poza koju mnoge žene obožavaju. Odlična za postizanje orgazma i preuzimanje kontrole. Jednostavno postavite muškarca na ivicu kreveta i sednite na njega. Vi kontrolišete ritam, a on ima slobodu da vas dodiruje.
Silazno
Poza u kojoj obgrlite muškarca nogama. Nakon toga se samo lagano spustite zadnjicom prema dole, ali toliko da ste još uvek dovoljno blizu jedno drugome. Tako možete zajednički da postignete ritam i tempo koji vam odgovara. Za ovu pozu potrebni su snažni pokreti, ali je pozitivna zbog toga što se većinu vremena držite zajedno i blizu.
Preglednost za njega
Poza u kojoj vi ležite sa podignutim nogama u vazduhu. On kleči ispred vas, a vaše noge stavlja na svoja ramena i tako kontroliše ritam. Žena je u prednosti zbog minimalnog kretanja, dok muškarac ima mogućnost na ovaj način pogoditi G tačku.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • djuricakurica Vreme: 29.12.2014 15:14h

    odg zenama sve samo da im ga uvalis

  • alen Vreme: 29.12.2014 16:13h

    Voleo bi da budem popularan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP