Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA LI STE JEDINI?

Najčešćih 5 znakova
da vas neko vara

Autor: N.G. | 10.02.2013 - 16:12:00h | Komentara: 2

Jednom kada vas uhvati sumnja da bi partner mogao da vas vara, teško je otresti je se. Ipak, samo za vas, alo.rs otkriva 5 najčešćih tragova koji mogu da ukažu da niste jedini svojoj drugoj polovini.

1. Neobične aktivnosti na kompjuteru

Danas je lakše nego ikada započeti romansu na internetu. Česta su muvanja preko društvenih mreža i sajtova za upoznavanje. Ukoliko vaš dragi često “visi” na Fejsbuku, a krije to od vas, ili nailazite na sumnjive imejl adrese na kompjuteru, obratite pažnju, možda se dopisuje sa nekim drugim. Statistika je pokazala da je upravo Fejsbuk bio posrednik u otkrivanju mnogih bračnih afera, i doveo do velikog broja razvoda.

Iznenadan prekid interesovanja za seks može da bude signal za brigu...

Iznenadan prekid interesovanja za seks može da bude signal za brigu... | Foto: Shutterstock

2. Nagle promene u rasporedu

Naravno, neki ljudi su jednostavno spontani, ali skoro svi imaju određenu dnevnu rutinu. Ukoliko se ona iz čista mira promeni, na primer, partner vas odjednom obavesti da kreće u teretanu, ili počne da vam govori da stalno radi prekovremeno, vreme je da se zapitate da li je to baš tako. Podrazumeva se da je sasvim moguće da neko usled situacije na poslu jednostavno mora da radi duže, ali obratite pažnju na način na koji vam je to javljeno. Kod odlaska u teretanu se zapitajte da li vam je partner to pre pominjao, da li vas je pozvao da idete sa njim, ide li sa prijateljima ili sam, vidite li fizički napredak, itd.

3. Emocionalna distanca

Ako vaša druga polovina odjednom počne da deluje nezainteresovano, odsutno, pa čak i nervozno, lagano počnite sa ispitivanjem. Ako partner izbegava bliskost, maženje ili seksualni odnos, a na najmanji pokušaj razgovora o svom ponašanju deluje defanzivno i uzurujano, možda ima nekoga sa strane i rastrzan je između vas i osobe sa kojom vara.

Verujte svojim instinktima...

Verujte svojim instinktima... | Foto: Shutterstock

4. Sitnice

Ukoliko vaš partner pravo sa vrata odlazi u kupatilo kako bi se istuširao, a nije došao sa trčanja, to je možda jer se trudi da opere miris tuđeg parfema. Obratite pažnju na način na koji se javlja na mobilni telefon. Ako odmah izlazi iz sobe da bi se javio, ili odbija pozive jer ste vi tu, verovatno nisu u pitanju čista posla.

5. Instinkt

Vi ste osoba koja najbolje poznaje svog partnera, ako ne budete mogli da se otrgnete predosećaju da se dešava nešto sumnjivo, postoje velike šanse da ste u pravu. Često primećujemo brojne tragove neverstva, a da ne smemo to sebi da priznamo, ili ne želimo da reagujemo dok ne budemo sigurni. Ipak, budite svesni da je moguće da grešite i probajte da rešite problem strpljivošću i razgovorom. Čuvajte nerve. Trebaće vam.
 
Poslednji komentari
  • Vesna Virgo Vreme: 11.02.2013 09:45h

    Svaka osoba, sama je "kriva", ako svom partneru nije vise zanimljiva i ako partner "zaluta" u prevaru. Nama je uvek, neko drugi kriv a netrazimo "krivca" u sebi.Mislimo da nas partner "mora" da bude samo nas i da se to podrazumeva. Dragi moji, nista se ne podrazumeva. Svako voli, neznost, paznju, osmeh, pozitivnu energiju da nas okruzuje.Kada se na to ne obrati paznja a naidje se na nekoga ko to moze da vam priusti, eto PREVARE. Morate da volite nekoga, da to neko prepozna da bi bili voljeni.Neka to bude jedna lepa poruka za Dan zaljubljenih koji dolazi!

  • Serbischer Bandit Vreme: 13.02.2013 13:31h

    A zasto svi clanci glase na: '' kako da ga uhvatite u prevari .... u ovome, onome.... kako da ga najlakse ostavite....'', u prevodu kako da vam dolija?!? Zasto samo o nama muskarcima? Kada ce biti naslov npr. simtomi daa vas zena vara.....?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP