Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZA NJEN OSMEH

Nekoliko trikova na koje padaju sve dame

Autor: Telegraf.rs | 18.06.2013 - 14:06:00h | Komentara: 0

Pravi muškarci nikada ne prestaju da osvajaju svoju ženu, čak i kada su godinama zajedno. Trud koji ulažu da bi je zaveli ne mora nužno da bude velik

Ako želite da seks izgleda drugačije, lepo mu to recite ili, još bolje, pokažite

Osvajajte svoju dragu svaki dan | Foto: Shutterstock

Muškarac je rođeni lovac i osvajač, a žena je tu da uputi pogled koji on može da zanemari i koji ga tera na akciju. Uloge su po prirodi podeljenje i pripadnik muškog pola mora uvek iznova i iznova da osvaja ženu, pa makar sa njom bio celoga života. Lako je zapasti u monotoniju, ali nije lako odupirati se od nje.

Možda ćete sad pomisliti kako je u pitanju nemoguća misija, ali u suštini za ovako nešto nije potrebno mnogo truda. Evo nekoliko načina na koji vrlo brzo i lako možete da oraspoložite svoju voljenu.

Audio poruka

Umesto SMS prstića, uposlite svoj glas i pošaljite devojci poruku na govornoj pošti ili telefonskoj sekretarici. Osim što će vam biti jako simpatična činjenica da ste se potrudili, nasmijaćete se i osećati se kao da ste u sobi s njom.

Pošaljite taksi po nju

Napolju je vruće, a ako imate dogovor s devojkom, sigurno će se skuvati na putu do mesta na kojem se nalazite. Iznenadite je i pošaljite taksi koji će je dovesti direktno do vas. Verujemo da ćete za tako nešto biti dobro nagrađeni.

Ostavite tajne poruke

Ukradite svojoj ženi mobilni telefon na trenutak i napravite podsetnik koji će zvoniti kada ne budete pored nje. U poruci kad joj alarm zazvoni nek piše da vam fali ili da je lepa, to će joj sigurno ulepšati dan.

Pošaljite cveće

U filmovima se ovako nešto stalno događa, ali u stvarnosti veoma retko. Budite izuzetak i pošaljite svojoj dragoj cveće na posao ili na kućnu adresu. Osećaće se kao glavna glumica romantične komedije, što će u retko kojoj ženi izazvati negativna osećanja.

Pohvalite je

Toliko je jednostavno izmamiti osmeh na ženskom licu. Recite joj da ima predivnu kožu, oči, grudi ili jednostavno pohvalite način na koji nešto radi. Niko nije imun na komplimente, naprotiv, svaka osoba uživa u njima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP