Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAMO BEZ PANIKE

Nemate želju za seksom? Ne brinite, evo rešenja

Autor: Vecernji.hr | 09.02.2015 - 18:14:00h | Komentara: 0

Ako ste previše opterećeni svojim izgledom, šanse da uživate u seksu svedene su na minimum. Prestanite se opterećivati izgledom, jer partneru se sviđate onakvi kakvi jeste.

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

1. Kada žena nije dovoljno uzbuđena, seks može biti bolan i neprijatan. Nemojte se sramiti da u tom trenutku upotrebite neki lubrikant.

2. Ako ne poznajete svoje telo dovoljno dobro, retko kada će vam se dogoditi da uživate u seksu. Zato istražite svoje telo i saznajte šta vam najviše odgovara i to recite partneru. Sigurni smo da ćete više uživati u seksu.
3. Veliki broj žena dugo se ne upušta u seksualne odnose, jer smatra da će ih partner u tom slučaju smatrati "lakim" devojkama. No, to nije istina, zato se opustite i uživajte.
4. Ako ste previše opterećeni svojim izgledom, šanse da uživate u seksu svedene su na minimum. Prestanite se opterećivati izgledom jer partneru se sviđate onakvi kakvi jeste.
5. Kako vam seks ne bi bio dosadan, stalno isprobavajte nove stvari.
6. Ako tokom seksa ne kažete partneru što želite, to vas može sputavati. Skupite hrabrost i recite što volite, a što ne.
7. Niko ne vodi ljubav na isti način, pa tako se ni vi ne trebate opterećivati time radite li neke stvari kako treba. Opustite se i prepustite osećajima.
8. Posle seksa naše telo otpušta hormone koji nas čine srećnijima, ali i zdravijima. Sledeći put kad ne budete hteli seks samo se setite koliko je on zdrav za vaš organizam.
9. Ako ste nekada imali negativno iskustvo vezano za seks, verovatno ga više nećete požekleti. Odlazak kod psihologa mogao bi rešiti problem.
10. Ako uzimate neke antidepresive ili kontracepcijske pilule one vam mogu smanjiti želju za seksom. Ako mislite da je vaš problem u tome, konsultujte se sa svojim ginekologom.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP