Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SLOMLJENI PENIS, PARALIZA, OŠTEĆEN SLUH...

Opasan taj seks!

Autor: Ekipa Alo! | 20.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nije nam cilj da vas plašimo, pa da daleko bilo odustanete od seksa i ekspreimentisanja. Ipak, nije loše znati da se u krevetu mogu desiti najčudnije stvari, pa čak i to da na kratko oslepite ili ogluvite… Samo bez panike!

Vruće igrice u krevetu  i eksperimentisanje ne  završavaju uvek najbolje,  što, naravno nije razlog da  od njih odustanete

Vruće igrice u krevetu i eksperimentisanje ne završavaju uvek najbolje, što, naravno nije razlog da od njih odustanete | Foto: Shutterstock

Konjuktivitis
Visoki krvni pritiska može uzrokovati privremeni gubitak vida, a sperma u očima može izazvati konjuktivitis. Takođe su moguće i zaraze polno prenosivim bolestima kao što su hlamidija i gonoreja, ali u izuzetno retkim slučajevima.


Napad mačke
Eksperimentiranje s pozama u krevetu može biti jednako opasno, kao i držanje kućnih ljubimaca u spavaćoj sobi. Napadi mačaka su češći nego što se misli, a stručnjaci veruju kako četvoronožni ljubimci napadaju jer žele da zaštitite svog vlasnika!

Izgubljeni u anusu
Parovi koji vole da začine svoj seksualni život ponekad znaju i da se zaigraju. Lekari koji rade na hitnim prijemima izdvojili su najčudnije stvari koje su pronašli u anusu. Među njima su ključevi, bočica parfema, klistir, dečja igračka, svetiljka, čaša, mobilni, teglastaklenka maslaca od kikirikija, metak… Svi ti predmeti mogu ozbiljno oštetiti sluznicu i genitalije.

Privremena paraliza
Čak ni ljubavni ugrizi nisu bezopasni. Novozelandski par poneo je žar strasti, a muškarac je svoju partnerku tako ugrizao za vrat da se stvorio krvni ugrušak koji je uzrokovao privremenu paralizu u levoj ruci!

Oštećenje sluha
Osim gubitka vida tokom strastvenih igrica moguće je i oštećenje sluha, što dokazuje kineski par koje se toliko strastveno poljubio da je od pritiska ženi pukla bubna opna! Ženi se sluh, srećom, vratio nakon dva minuta.

Progutani kondomi
S korišćenjem kondoma takođe treba biti oprezan zato što ih je tokom oralnog seksa moguće progutati. Ako se to dogodi, obavezno se javite lekaru.

Slomljen penis
Toekom seksa moguće je slomiti penis. Prelom je izuzetno bolan, a penis nakon toga najčešće poplavi. Ovakva ozleda je retka, a često je posledica grubog seksa ili naglih pokreta.

Privremeni gubitak vida
Preintenzivan orgazam može oštetiti i vid. Iznenadna navala krvi i sužavanje krvnih žila povećava pritiska i može da dovede do pucanja kapilara u oku. Kao posledica javlja se privremeni gubitak vida ili trajno oštećenje vidnog polja.
Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 20.08.2014 11:42h

    STRASNE STVARI ZAISTA MOGU DA SE DOGODE A DA MI NEUKI UOPSTE NISMO ZNALI,TAKO DA SADA IMAMO ODLICNU UTEHU DA ZAOBILAZIMO OVU "SIROTINJSKU ZABAVU"A ONI VESTI NEMORAJU DA IZBEGAVAJU JER ONI ZNAJU SVE VESTINE I KAKO DA PREDUPREDE I KAKO NE DAJ BOZE DA IZLECE,ALI NE ZNAM DA LI IMAJU SRECU DA NADJU ONE KOJI CE IM ZADOVOLJITI SVA CULA..TAKO DA NA ISTOM SMO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP