Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

VREDI PROBATI

Oralni seks: Na pravi način do nezaboravnog iskustva!

Autor: Stil-magazin.rs | 05.11.2013 - 11:49:00h | Komentara: 1

Odgovarajućim položajem, strasnim poljupcima i pravim ritmom učinite da vam oralni seks bude odlična predigra za seksualne igrice u krevetu

seks oralni seks seksi ljubav

 | Foto: Shutterstock

Iako mnoge žene nerado pristaju na oralni seks zbog više razloga, ovog zadovoljstva uz pravilnu izvođenje, ipak, ne bi trebalo tako lako da se reše. Budite senzualnije, brižnije i spontanije u krevetu, i ne dozvolite da vas pomisao na oralni seks čini da se osećate nelagodno. Ne treba da vam bude nepoznanica ili neugodna “obaveza”, jer uz pravilnu izvedbu, može biti odlična predigra za seksualne igrice u krevetu.
Evo nekoliko saveta kako da vašem partneru priuštite uživanje, a sebi to iskustvo učinite manje neugodnim.
1. Pravi položaj čuda čini
Prilikom pružanja oralnog užitka, položaj je jako bitan, bilo da vi to radite partneru, ili on vama. Ključ za dobar oralni seks su obe ruke na raspolaganju, pa zašto ne biste sele na stolicu ili rub kreveta, a on neka stane ispred vas. Ovo vam omogućava i da kontrolišete dubinu penetracije. Možete da probate i sa klasičnom pozom, tako što ćete kleknuti pred njim. Neke žene će ovu pozu smatrati ponižavajućom, ali dopušta vam da koristite obe ruke i tako ceo čin učinite još prijatnijim.
2. Nađite njegovu “G” tačku
Bez obzira šta vam rekli, muškarac je najosetljiviji na vrhu penisa, a ne celom dužinom, zato je najbolje da sekoncentrišete na vrh. Polako kružite jezikom oko vrha njegovog penisa, a zatim ga obuhvatite usnama i klizite prema dole. Sada lagano uvlačite i povremeno kružite jezikom preko vrha opet, dok se krećete gore i dole. Ako stavite ruku oko njegovog penisa i povlačite gore i dole zajedno sa usnama, pojačaćete njegov užitak.

3. Ne zanemarujte njegove “kesice”
Držite penis rukama, a ne ustima. Dok mu pružate užitak usnama, rukom se posvetite testisima što će pojačati njegov užitak. Nemojte ih samo dodirivati, slobodnom rukom lagano dodirujte i bilo koju njegovu erogenu zonu, mazitu mu svaki deo tela do kojeg možete doći, a to će njegov užitak učiniti boljim.
4. Uskladite ritam
Kada se približi orgazmu, pazite da ne ubrzate previše. Najbitnije je održavati isti ritam. Potrebno je ubrzati pokrete ruku, a ne usta. Ukoliko vašem partneru više odgovara brži ritam, on će vam to dati do znanja, ali do tada održavajte jedan ritam. Ako ne želite da vam partner svrši u usta ili po licu recite mu to. Kada je partner blizu orgazma, odmaknite se i dovedite ga do vrhunca rukom.
Na kraju, ako ni nakon ovih saveta ne uspete da savladate neugodu oralnog seksa, onda nemojte da se forsirate. Radije se prepustite ostalim seksi igricama i uživajte u njima!
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 06.11.2013 07:34h

    I ...sta sad....pre nekolicinu dana objavili ste vest o skoli u Rusiji/mislim Moskvi/ u kojoj se UCE te i slicne vestine vezane za seksulna uzivanja.Ovo,objavljeno mislim da spada u deo teorije koji se uci u toj skoli....ALI..problem je kao u svakom skolstvu..nedostaje praxa. U staroj grckoj i rimu to su ucenice ucile /praxale se/ u odredjenim hramovima, a od tada praxa/ucenje/ je u *sivoj* zoni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP