Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MUŠKARCI OTKRIVAJU:

Osam razloga zašto vole kad žena doživi orgazam

Autor: Cosmopolitan.rs | 13.12.2014 - 12:20:00h | Komentara: 1

Činjenica da je za sjajan seks osim strasti i hemije potrebna ljubav su istraživanja davno ustanovila, ali kada smo razgovarali sa muškarcima o ženskom orgazmu, naišli smo na veoma zanimljive konstatacije. Uprkos stereotipima koji vladaju o tome kako muškarci misle samo na sebe i sopstveno zadovoljstvo, oni su nam otkrili zbog čega je ipak njima toliko bitan ženski orgazam.

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Oni su naveli sledećih osam razloga:
Volimo da se osećamo kao da smo postigli nešto
Da li ste ikada videle tipa kada je dobio unapređenje na poslu? Ili kada je njegov omiljeni tim dobio neku utakmicu? On stoji ponosan. To je isti osećaj i u spavaćoj sobi. Ako on balavi na jastuku nakon što vam je pružio orgazam možete se kladiti da sanja o sebi kao apsolutnom šampionu.
Orgazam nas čini bliskijim
Orgazam u mozgu izaziva lučenje oksitocina, koji čini da se osećamo ljubav, povezanost sa partnerom i savršeno raspoloženje. I zašto bi mi doživljavali ovaj koktel dobrog raspoloženja sami?
Imamo privatni šou
Gledanje vas kako gubite kontrolu nas uzbuđuje. Kada se uvijate, grickate usnu, uzdišete... to su realne stvari, a mi smo ti koji smo privilegovani da to gledamo. Samo mi.
Vaš glas zvuči sjajno
Muškarci generalno čuju kada žena povisi ton samo u dve situacije – kada ste zaista ljute na nas i kada ste zaista zadovoljne pored nas. Kada vam pružimo orgazam, to spada u drugu kategoriju, nama omiljeniju.
Mi volimo da znamo da se dobro provodite
Mi nemamo nikakvu pomoć, pa sve zavisi samo od našeg entuzijazma. To znači da težimo da pružimo vrhunsku „uslugu“ svaki put. Znamo da možete da uživate i bez orgazma, ali to nas ne čini manje posvećenim na zadatak.
Vaša sreća nam je važna
To je razlog zbog kojeg volimo da vam poklanjamo stvari. A orgazam je jeftiniji od cveća i nakita, a ima najveći učinak.
Vi ste kao seksi kameleon
Kada se situacija zagreje, krv u telu počinje da struji brže, a vaše lice i grudi mogu da postanu ruze. To izgleda sjajno na vama.
Iskreno, mi smo impresionirani
Neke studije pokazuju da žene mogu da dožive multiorgazme, što nije svojstveno muškarcima, pa vas je apsolutno zadovoljstvo gledati.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • esma Vreme: 15.12.2014 12:55h

    Sasvim sam ubedjena da je zaita najbitniji i sasvim prirodan razlog muskarca koji uziva u orgazmu svoje zane,taj sto mu je bitno i voli da je vidi srcnu i zadovoljnu ,sto je identicno sa zenskim zeljama ,jer to upravo i znaci obostranu ljubav.A sve ostale sklonosti su samo propratne reakcije koje su zacin ljubavi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP