Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

POKUŠAJTE SA OVIM TRIKOVIMA:

Ovako muškarci žele da ih volite!

Autor: Blic Žena | 04.06.2014 - 07:53:00h | Komentara: 0

Naravno da ne bi trebalo da dopustite da vam muškarac diktira način na koji ćete se ponašati u krevetu, ali muškarci nisu toliko zahtevni. Zapravo su veoma jednostavni. Muškarci ne žele ništa nečuveno i uvrnuto – samo obične stvari. Evo o čemu se radi.

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

1) ŽELE DA PRIČATE PRLJAVO
Ne morate da pričate o svemu detaljno, ali poneka prljava opaska u dobro pogođenom trenutku ume da prija. Ipak, ne vole svi muškarci prljavu priču, niti se sve žene snalaze u tome, pa ne morate da preterujete ako vam nije prijatno. Reči kao što su „baš mi prija to“ ili „savršeno“ mogu biti sasvim dovoljne.
2) ŽELE DA PONEKAD PREUZMETE KONTROLU
Samo nekolicina stvari je više seksi od žene koja zna šta želi, a postoji mnogo načina da to pokažete muškarcu. To ne znači da treba da se obučete u kožu, uzmete bič i izigravate domino-damu. Dovoljno je da gurnete svog muškarca na krevet ili ga uhvatite za zglobove ruku dok ste vi odozgo.
3) ŽELE DA INICIRATE PRELAZAK U NOVU POZU
Ako ste otkrili neku novu pozu, recite to svom partneru i isprobajte je. Predložite i istražite nove varijacije dogi i misionarske poze. Nemojte ni da razmišljate o tome koliko ga uzbuđuje nova poza ili nova seksualna igra. Samo se prepustite.
4) ŽELE DA BUDU IZNENAĐENI
Dobro, neki muškarci mogu ustuknuti ako počnete da vadite vibratore u sred seksa, ali uvođenje nekih novih stvari u seksualni život nikad nije loša ideja. Čak i od samog seksa možete napraviti iznenađenje: zaskočite svog partnera na pola stepenica ili ga probudite senzualnim dodirima. Trenuci u kojima ne možemo da se kontrolišemo uvek se veoma cene.
5) ŽELE DA VAS GLEDAJU
Vizuelna stimulacija je veoma bitna za muškarce. Dogi, žena odozgo lice u lice i žena odozgo okrenuta leđima, savršene su poze, jer u njima može da se vidi veliki deo vašeg tela. Ako imate hrabrosti, igrajte se sa sobom pred svojim partnerom. Ako zaista želite da ga izludite, nemojte da mu dopustite da vas ljubi i dodiruje dok masturbirate. Tako će više obratiti pažnju na vaše pokrete i videti šta vas posebno uzbuđuje.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP