Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ŽENE OPREZ

Ove greške u seksu nipošto ne smete da pravite

Autor: Super žena | 08.05.2014 - 13:54:00h | Komentara: 0

Svi smo makar jednom u životu imali ludu noć u kojoj je moglo da se dogodi da izgubite kontrolu i ne mislite na svoje zdravlje. Najnovije istraživanje pokazalo je da je čak 40 odsto žena spremno da ima seks bez zaštite u pijanom stanju.

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Spremne na sve / Foto: Profimedia

Istraživanje koje je sprovela Američka asocijacija za seksualno zdravlje uključilo je skoro hiljadu žena uzrasta od šesnaest do dvadeset i pet godina. Samo 33 odsto devojaka priznalo je da im ne bi bilo neprijatno da kupe prezervative pre nego što krenu u provod.

Ono što zabrinjava jeste da je 40 odsto žena reklo da će pre imati nezaštićen seks i izložiti se riziku, nego sebe dovesti u situaciju da sa sobom nosi prezervative kao meru opreza.

Važno je da se setite da je prezervativ jedina sigurnost od infekcija i neželjene trudnoće. Možda je vreme da se razbiju predrasude o ženama koje sa sobom nose prezervative. To je znak da brinete o svom zdravlju, naročito danas, sa porastom infekcija i raznih bolesti.

Ukoliko vam je neprijatno da nosite u torbi prezervativ koji bi neko mogao da vidi, na tržištu već postoje kondomi koji su pakovani kao šminka ili žvake.

Koliko je važno da koristite zaštitu verovatno već znate, a obaveza se povećava još više ukoliko ulazite u seksualne odnose bez obaveza. Obaveza korišćenja zaštite je možda najveća, ukoliko ste vi i partner pod dejstvom alkohola.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP