Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MUŠKARCI, KAD OVO ČUJETE, ZAPUŠITE UŠI

Ovo je osam najvećih ženskih laži

Autor: 24sata.hr | 07.01.2015 - 10:56:00h | Komentara: 1

Većina žena i muškaraca kada su na početku emotivne veze često pribegava "belim lažima", kako bi ublažili neke svoje stavove. Ovoga puta, otkrivamo vam osam najčešćih laži pripadnica lepšeg pola.

Žene često pribegavaju

Žene često pribegavaju "belim lažima" | Foto: Profimedia.rs

1. Novac nije bitan
Novac ne donosi ljubav niti je ono što određuje hoćemo li nekoga da zavolimo ili ne, ali većina žena je ipak svesna koliko je novac bitan. To ne znači da njen izabranik mora da ima basnoslovnu platu ili nasledstvo, već je bitno da je sposoban da zaradi i da zna pametno da raspolaže novcem.
2. Sviđaju mi se tvoji roditelji
Ako je veza sveža i posredi je tek nedavno upoznavanje s roditeljima partnera, žene zaista nemaju previše izbora nego da kažu "O.K. su mi tvoji", čak i ako to ne misle. Razlog za to je što bi iskreno mišljenje zaista moglo da povredi partnera i sabotira odnos. Ako se ženi ne svide njegovi roditelji, u njenoj se glavi najčešće rađa misao - nadam se da ću ih što manje viđati, ali potrudiću se da ih poštujem jer isto tako želim da on poštuje moje roditelje.
3. Slobodno okreni na utakmicu
Postoje žene koje vole sport u svakom obliku, postoje one koje njime samo vole da se bave ali ne i da ga gledaju, postoje one koje ga ne vole, a postoje i one koje bi radije išle kod zubara nego što bi gledale fudbalsku utakmicu na televiziji. Ipak, ako su rešile da uavedu muškarca koji je lud za fudbalom, ovakva rečenica bi ih predstavila kao idealnu partnerku.
4. Nisam ljubomorna
Nikome nije lako da prizna da je ljubomoran, a 99 odsto žena neće ni po koju cenu takvom izjavom da pokaže svoju ranjivost, posesivnost ili slabu točku novom partneru. Takve stvari izlaze na videlo tek kasnije, naročito ako je on pričao o tome kako mu je smetala ljubomora bivše devojke - a od nje svakako želi da se  razlikuje.
5. Možda sam pogrešila
Retko ko će da preuzme na sebe krivicu u situaciju u kojoj zna da zapravo nije pogrešio, ali studije pokazuju kako zaljubljeni ljudi na početku nekog odnosa ovo često rade. To se odnosi i na žene, koje tom izjavom možda žele da završe neku raspravu, da se pokažu kao samokritične ili samo žele da ostave bolji utisak. Ako ste muško i čujete te reči na početku veze, budite sigurni da kasnije nećete tako tako često da ih čujete.
6. Neverovatan si
Žene znaju kako komplimenti gode muškom egu  kao što i laskanje jačeg pola prija ženama. Žene će laskati njihovim "muževnim osobinama" - snazi, sposobnosti, ljubavnim veštinama... Njihove namere nisu loše, tim preterivanjima zapravo žele da ga podstaknu da se oslobodi i pokažu mu da im se zaista sviđa.
7. Sve je u redu
Ovo je jedna od čestih ženskih izjava koja ne spada samo u kategoriju laži s početka veze, već i kroz ceo odnos. Gotovo je svaka žena barem jednom rekla svom partneru kako je "sve u redu" dok baš ništa nije bilo u redu. To teško može i da se nazove laž, jer je namera ovakve rečenice zapravo to da on sam shvati šta je pogrešio, bez da mu ona poput roditelja na to ukazuje.
8. Samo sam se šalila
U sličnom domenu kao i "sve je u redu" i "samo sam se šalila" je bela laž koja na početku veze dolazi kao način spasavanja iz neugodne situacije. Zapravo, ova  izjava može odlično da posluži ako ona "pretera" sa svojim izjavama, bilo slučajno ili kao način "ispipavanja" terena tj. granica njenog partnera.
Poslednji komentari
  • bodul50 Vreme: 08.01.2015 16:17h

    bolje bi bilo nabrojati 8 istinitih izjava.......za laži bi bila potrebna (debela) knjiga.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP