Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAMO ZA DAME

Ovo niste znale o penisu

Autor: Ekipa Alo! | 15.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iako mislite da znate sve, kada je penis u pitanju uvek možemo očekivati nova iznenađenja. Iznosimo vam sedam činjenica za koje verujemo da su vam nepoznate.

Pušenje skraćuje alatku za centimetar, a najčešći uzrok preloma je masturbacija

Pušenje skraćuje alatku za centimetar, a najčešći uzrok preloma je masturbacija | Foto: Shutterstock

- Da li ste znale da pušenje može skratiti penis za centimetar? S obzirom na to da erekcija zavisi od dobre krvne slike, previše nikotina upravo može poremetiti cirkulaciju krvi. Skrenite svom dragom pažnju na ovo, pa ako se već ne brine da će dobiti rak pluća, onda bar neka poštedi svoj penis.


- Imajte na umu da prosečni muški orgazam traje 6 sekundi, a vaš 23. Stoga ako ste jedna od onih koje forsiraju ravnopravnost u vezi morate mu se odužiti ... još tri puta.

- Samo jedan od 400 muškaraca je dovoljno fleksibilan da samog sebe oralno zadovolji! Ok, odmah ćemo nastaviti dalje, ne komentarišući ovo istraživanje!

- Postoje dva tipa penisa. Jedan se u erekciji produži, a drugi je inače veliki, pa se stoga ne poveća preterano kada dostigne erekciju. Prema anketi magazina „Men’s Health“ 79 odsto muškaraca spada u prvu grupu, a samo 21 odsto u drugu.

- Muškarci koji lepše izgledaju, imaju jaču spermu. Španski istraživači pokazali su ženama slike momaka koji imaju dobru, prosečnu ili lošu spremu, te ih zamolili da odaberu najzgodnijeg od njih. Žene su najčešće birale onog za čiju se spermu potom utvrdilo da je najjača.

- Najčešći uzrok preloma penisa je energična mastrubacija. Neki rizici se zaista ne isplate.

- I za kraj, jedna prava istorijska poslastica – penis u kom su pripadnice lepšeg pola najviše uživale možda bi mogao biti penis kralja Tonga Fatefeha, koji je navodno deflorisao 37.800 žena između 1770. i 1784. godine, što znači 7 devica na dan. Posle neka neko kaže da nije lepo biti kralj!

Činjenice o vagini

- Dužina unutrašnjih ili malih usmina, može biti između dva i šest centimetara, i nema nijednog dobrog medicinskog, higijenskog ili estetskog razloga da osećate bilo kakav manjak samopouzdanja zbog izgleda vaših usmina.


- Žene i ajkule imaju nešto zajedničko. Vaginalni lubrikant i jetra ajkule sadrže organski sastojak poznat kao skvalen. Skvalen ulje dobijeno od ajkula ponekad se dodaje kremama i mleku za telo i daje koži mekoću.


- Godinama naučnici pokušavaju da nađu medicinsku upotrebu menstrualne krvi koja sadrži ćelije sposobne za regeneraciju. Poslednja istraživanja proveravaju da li ova krv može pomoći pacijentima kojima je u nekom trenutku prestalo da radi srce.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP