Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

GDE TREBATE DA SE FOKUSIRATE

Ovo su dodiri koji vode do nezaboravnog seksa!

Autor: MensHealth | 17.06.2014 - 09:38:00h | Komentara: 0

Fokusiranjem samo na već dobro poznate erogene zone - vrat, unutrašnju stranu zglobova, zadnju stranu kolena, zapostavljaš delove njenog tela koji vape za tvojom pažnjom.

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Ilustracija /  Foto: Profimedia

PRSTI

Možeš početi nežnom masažom stopala. Na početku će ti to možda biti neobično, ukoliko to do sada nisi radio, ali vremenom ćeš navići, a ona će uživati. Ako primetiš da to oboma prija, možeš s vremena na vreme spustiti i po koji poljubac na njena stopala. Sigurno se neće žaliti!
KOSA

Možda ti to deluje čudno i misliš, zašto bi toliko uživala u dodirivanju kose, ali imaj na umu da se na svakom pramenu kose, a ima ih oko 100.000, nalaze mišići, takozvani arektori. Ti mišići povezani su sa nervnim sistemom i izazivaju nevoljne reakcije.
Kako da se poigraš njenom kosom? Možeš kroz nju provlačiti prste ili je uvijati oko svojih prstiju i nežno povući - to će aktivirati nervne završetke i poslati joj signal zadovoljstva dalje niz leđa. Dakle, počni laganim pokretima, a kada se “zagrejete”, možeš je malo i povući. Kada se u njoj probude strasti, telo će početi da luči endorfin, zbog čega će telo postati manje osetljivo na bol. Ipak, pazi da ne budeš previše grub!
KOŽA

Najviše pažnje pokloni onim mestima gde je koža najosetljivija - dodiruj je nežno po unutrašnjoj strani butina, stomaku, unutrašnjoj strani ruku, i sigurno neće ostati ravnodušna! Na ovim mestima koža je tanja nego na ostalim delovima tela, zbog čega su nervni završeci osetljiviji, zato nikako nemoj da budeš grub. Nežni dodiri mnogo će bolje delovati na njenu seksualnu želju.
MOZAK

Znamo, mozak joj ne možeš fizički dodirnuti, ali bez obzira na to koliko si vešt sa rukama, ona želi da joj stimulišeš mozak rečima. Šapući joj seksi reči na uho, govori joj šta želiš da radiš, koje su tvoje fantazije… Istovremeno, prstima joj nežno prelazi po telu. Kombinacija mentalne i fizičke stimulacije sasvim sigurno će vas odvesti do nezaboravnog seksualnog iskustva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP