Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DAME, IMAJTE RAZUMEVANJA!

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci odbijaju seks

Autor: Cosmopolitan.rs | 15.11.2014 - 11:36:00h | Komentara: 3

Suprotno popularnom mišljenju da su muškarci uvek raspoloženi za seks, postoje situacije kada ipak nisu.

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

To što vole alkohol i sport, ne znači da to žele svakoga dana. Ponekad je možda sve što im je potrebno - kafa i spuštene roletne. Možda su pod stresom ili su mamurni. U svakom slučaju to je pokazatelj samo jednog – Ako nešto vole da rade ne znači da su za to raspoloženi uvek, bez upitinika zbog čega je to tako.
Kada je reč o seksu, vlada predrasuda da su muškarci uvek spremni na to da se skinu i upažnjavaju seks. Činjenica - muškarci, nisu uvek raspoloženi za seks. Seks je sjajan i oni to nikada neće osporiti, ali nekad je sve što oni žele veliko točeno ili dobra tura sna. Postoji stotinu razloga za to. Ovo su neki od najčešćih.
Pun je gasova
Ne, to nema veze sa vama. Jednostavno je pojeo nešto što mu smeta i ne želi da dođe u situaciju ga ispusti gasove u toku seksa sa vama jer je svestan da će to momentalno uništiti sve.
Previše je popio
Ukoliko muškarac misli da će seks da ispašta zbog količine alkohola koju je uneo u sebe, on će ga jednostavno preskočiti. Sutradan je uvek bolja opcija, kada su njegova čula opet u elementu.
San je jednostavno neophodan
Imao je naporan dan ili nedelju. Iako je misao o seksu sjajna, ona se takođe čini kao Olimpijsko takmičenje.
Uznemiren je zbog nečeg
Da li ste se posvađali ranije tog dana? Nemojte pretpostavljati da je ljut svaki put kada nije raspoložen za seks. Ako mislite da ima veze sa vama - pitajte ga.
Bolovi
Vrat, leđa, šta god. Seks nije dobar ukoliko pokušavate da prikrijete bolove. U svakom slučaju možete da ga obradujete i kažete da se opusti, a vi da odradite posao zbog kojeg će vam se on sigurno sutradan zahvaliti. Znamo i kako.
Nije se istuširao
Nije stigao da se istušira posle teretane i svestan je da ćete vi to primetiti u trenutku čim se skine. A on se nada da nećete.
Jednostavno ga mrzi, a ne želi da ispadne sebičan
On zna da je ženi potrebna duža predigra od muškarca. A on se oseća veoma iscrpljeno. On želi da ima seks, ali bez mnogo truda. A takođe ne želi da mislite kako je sebični gad koji misli samo na sebe. Tako da u njegovom mozgu je to previše komplikovano. Radije će se vratiti na seks kada mu raspoloženje bude bolje, da bi mogao da vas zadovolji kako treba.
Oseća se nezadovoljno u svom telu
Muškarci to ne žele da priznaju, ali često osećaju kako njihovo telo ne izgleda dovoljno dobro. Prvenstveno njima samima. Kada se to desi, oni obećaju sebi da od sutra kreću u teretanu. A sutra uveče libido će već biti u mnogo boljem stanju.
Utakmica u toku
Fudbal je najčešći. Može da bude i basket da ne grešimo dušu. Sport ne ispašta zbog seksa. Možda na poluvremenu? 15 minuta je 15 minuta.
Posao
Veliki stres oko novog projekta na poslu. Ako odlazi u krevet sa mislima o poslu i tome kako sutra treba rano da ustane jer ima sastanak, on možda neće biti u raspoloženju, jer nije u stanju da se opusti. To što ne govori o svom poslu ne znači da o njemu ne razmišlja. Ponudite mu masažu koja će da ga opusti, budite mu tu kao podrška, vodite računa o njemu i ko zna, možda i uspete da ga ubacite u seksi raspoloženje.
Zaigrao se sam sa sobom
Mislio je da ćete kasnije stići kući, ali niste. Ups. Recimo da je u pitanju samo loš tajming.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Момчило Тодоровић Vreme: 16.11.2014 08:18h

    Nijedan od navedenih razloga za odbijanje seksa od strane muškaraca nije zaista, bar kod nas Srba, ikada primenjen. Možda su ovo samo dobronamerni predlozi i preporuke kada muškarci treba da "eskiviraju" seks. Ali ovo za muškarce ne važi dok sam siguran da žene zaista pojedine situacije poštuju ovo kao pravilo i izbeći će seks po cenu da se partner čak i naljuti.

  • nedjo Vreme: 17.11.2014 19:39h

    ja kad pojedem pasuljcinu skacem kao vepar

  • stevan Vreme: 28.11.2014 13:56h

    odlicno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP