Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZA SVE POSTOJI REŠENJE

Ovo su seks problemi koji se dešavaju svakome!

Autor: Cosmopolitan.hr | 21.10.2013 - 12:52:00h | Komentara: 0

Možda mislite da neke probleme vezano za seks imate samo vi, međutim ovi problemi javljaju se u apsolutno svim vezama...

seks 9

Svi parovi imaju probleme, zato je bitno razgovarati na vreme

Samopouzdanje bez temelja

Ovaj problem se odnosi na sledeću situaciju: vaš partner se svim silama trudi da vas zadovolji, kad god razmenjujete nežnosti i pritom ima nastup kao da je apsolutni kralj seksa, čiji svaki potez pokreće talas uzdaha, orgazama i leptirića u stomaku. Ali uzdasi, orgazmi i leptirići izostaju jer on ipak nešto ili ništa ne radi kako treba. Nemojte odmah da pomislite kako ste nesrećnica koja je završila u vezi s preslatkim frajerom koji je grozan u krevetu.
Verovatno je razlog samo taj što od prvog dana kada je s nečim krenuo kako ne treba, vi ste mu to prećutale, a on je nastavio stvari da obavlja na način koji je mislio da vam odgovara. Razgovarajte s partnerom ili smislite mali zadatak da oboje morate precizno da opište 10 stvari/pokreta koji vas dovode do ludila i problema uskoro neće biti!

Vaš libido je veći od njegovog

Nisu retki muškarci kojima libido i nije jako visok, ali su retki oni koji će to i priznati. Mnoge žene koje imaju znatno viši libido od svojih partnera, mogle bi zbog toga da se osećaju loše, boje se da partneru nisu dovoljno privlačne ili mogu da pomisle da imaju problema s nimfomanijom.
Bez brige, niste zavisnice od seksa i potpuno je normalno što često imate potrebu za seksom s vašim partnerom. Isto tako, ne mora da znači da ga seksualno ne privlačite. Jednostavno vaš i njegov libido nisu na istom nivou i to je nešto što morate da prihvatite. Nikako nemojte to da shvatate lično!

Tehničke poteškoće

Možda ste ponekad ostali u šoku zato što se nije uzbudio/nije mogao da dođe do vrhunca/ili se to dogodilo pre samog seksa. Ovakve teškoće mogu da se dogode i mladim muškarcima u najboljim godinama, a uzroci mogu biti i fizičke i psihičke prirode, iako su najčešće ovo drugo.
Ako se ovi problemi javljaju samo povremeno, nemate razloga za brigu. Vaš partner je verovatno pod stresom ili samo ima neke druge, bitne stvari na pameti. Čak i loša ishrana, kao i nedostatak kondicije mogu rezultirati ovim problemima. Ako se problem ipak ponavlja stalno, nije loša ideja da zajedno posetite seks terapeuta.

Dosadna rutina

Kada ste tek započeli vezu, strasti je bilo na sve strane. Hteli ste jedno drugo uvek i svuda, jako često i u svim mogućim pozama. Sada, nakon nekog vremena, imate osećaj da je vaš seksualni život sve samo ne zanimljiv. I ovo je, verovali ili ne, sasvim normalno. Mnogi parovi u dugogodišnjim vezama zapadnu u seksualnu rutinu - tačno znate kada ćete i gde voditi ljubav i u kojoj pozi.
Parovi koji su dugo zajedno tačno znaju šta pali partnera i upravo iz tog razloga svaki put igraju na sigurno. Podsetite ga koliko je zabavno u seksu isprobati nešto novo - nabavite seksi donji veš ili inicirajte neku neisprobanu pozu. Sigurni smo da će i on prihvatiti igru!

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP