Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SVE BOLJE FUNKCIONIŠE U TEORIJI NO U PRAKSI

Ovo su seksi akcije koje treba izbegavati!

Autor: MensHealth | 16.06.2014 - 09:55:00h | Komentara: 3

Šta mislite o seksu u automobilu? To vam je uzbudljivo ili ste pokušali pa vas je brzo prošla volja?

jutarnji seks ljubav krevet

Ilustracija | Foto: Profimedia

Puno je seksi akcija koje u teoriji zvuče odlično, ali u praksi su prava katastrofa, a ne nešto što ćete želeti da ponovite. Evo spiska seksi akcija koje bolje funkcionišu u teoriji nego u praksi.
OGLEDALA U SPAVAĆOJ SOBI

Ogledala nam omogućavaju svojevrsni voajerizam u spavaćoj sobi i u teoriji to zvuči lepo, ali... Umesto da se fokusirate na seksi partnerovo telo, verovatno ćete imati grižu savesti zbog svih onih propuštenih termina u teretani, loših izgovora i pustošenja frižidera u kasnim večernjim satima. A to je brz način da izgubite volju za seksom.
SEKS U TUŠ-KABINI

Seks u tuš-kabini je vrlo teško izvodljiv. S obzirom na veličinu tuš-kabine, poze koje omogućavaju penetraciju vrlo su ograničene. Zapravo, jedino se može primeniti stajaća poza, a to nije lako niti je seksi. A još je i vrlo klizavo pa biste lako mogli pasti. U svakom slučaju, budite jako oprezni i šta god radili, pazite da voda ne bude hladna.
SEKS U KADI

Iz nekog razloga, mnogima je penušava kupka vrlo uzbudljiva i mami na seks. Možda zato što se u mnogim filmovima u kupkama odigrava akcija. Ali to je samo u filmovima. Evo šta ustvari možete očekivati: vruća voda plodno je tlo za bakterije, jako je teško zauzeti odgovarajući pozu, a da bude udobno i njoj i vama, a šljapkanje, prskanje i voda... da dalje ne nabrajamo.
MASAŽA ULJEM

Ovo je još jedna česta seksualna maštarija, pogotovo onih koji su imali priliku da uživaju u profesionalnoj masaži. Ulje telu daje lep sjaj, sve je klizavo i smanjeno je trenje. Zvuči lepo, zar ne? Nažalost, ulje ima strašan ukus, osećaćete se kao da ste se preznojili u nekoj sauni, a svaki put kad se tela spoje, čuće se onaj neugodan zvuk.
SEKS NA PLAŽI

Ova fantazija je tipičan stereotip. Nešto je tako romantično u seksu na plaži, vi i zvezde na nebu. Ali problem je pesak. Svuda se zavuče, ali svuda! A zbog toga bi neko mogao da počne da prigovara, a to može da upropasti seks. Zamislite da penis trljate o brusni papir, a s peskom je otprilike tako.
SNIMANJE KUĆNOG PORNIĆA

O da, oduvek ste bili skloni performerskim akcijama. Koliko komplikovano može biti seksanje s atraktivnom partnerkom ispred kamere? Možda je vreme da i vi snimite kućni pornić. I, zapravo, zanimljivo je tokom snimanja, ali nevolje dolaze kasnije. Možda vam se uopšte neće svideti kako to izgleda dok se seksate, možda ćete se razići s tom osobom i šta onda? Možda snimak završi tamo gde ne bi trebalo... I nemojte misliti da se to vama ne može dogoditi.
POZA 69

Zar ne zvuči odlično, pogotovo za one parove koji uživaju da primaju i pružaju oralni seks! Ovom pozom ubićete dve muve jednim udarcem. Ali, problem je u tome što je u ovoj pozi teško opustiti se i uživati, a sve će se na kraju završiti i s ukočenim vratom.
Poslednji komentari
  • rasatheboy Vreme: 16.06.2014 21:42h

    gluposti.sve probao i nikakav problem nisam imao

  • jasminka veselinović Vreme: 17.06.2014 09:45h

    sve sam probala na stotine puta nista narocito ali uzbudjuju me skroz druge stvari kao na primer seks sa ljudima koji su nizeg nivoa od mene portiri ,obezbedjenje,cistaci,prodavci sa pijace i slicni kojima mogu da naredjujem sta da mi rade a oni se polome da mi udovolje jer me smatraju damom ...a najvise me uzbudjuje kada se samozadovoljavam sama to je vrhunska stvar!

  • Stefan Vreme: 17.06.2014 18:09h

    Jasminka Veselinovic, hajde da vodimo ljubav. :P

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP