Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DEVOJKE, OBRATITE PAŽNJU:

Ovo su tipovi muškaraca koji muvaju na "fejsbuku"!

Autor: Nadlanu.com | 15.10.2013 - 10:11:00h | Komentara: 6

Nema devojke/žene koju makar jedanput nije neko startovao na nekoj društvenoj mreži. Da budem potpuno iskrena, čak je i moja komšinica od 65 godina imala bračnu ponudu.

kucanje na kompjuteru

Današnji brz tempo života ljudima ne ostavlja mnogo vremena za druženje, izlaske i upoznavanje. Ako dodamo tome činjenicu da je danas gotovo pa standard biti 24h/365 onlajn, da se nešto nije desilo ako nije objavljeno na društvenim mrežama, logično je da se tu ljudi koji se u pravom životu verovtno nikada ne bi sreli, upoznaju, druže, muvaju, pa čak i zaljubljuju.
Nema devojke/žene koju makar jedanput nije neko startovao na nekoj društvenoj mreži. Da budem potpuno iskrena, čak je i moja komšinica od 65 godina imala bračnu ponudu.

Naravno da sve to prija našoj sujeti. Međutim, ako si sama i zaista čezneš da nađeš dečka, evo tipova muškaraca koji muvaju po društvenim mrežama. Nauči da ih prepoznaš i kako da se postaviš prema njima.
Oženjeni – našao te je metodom slučajnog izbora tako što je negde video tvoju profilnu sliku i zapala si mu za oko. Ukoliko prihvatiš njegov poziv za prijateljstvo, odmah će krenuti da ti iskače bezbroj notifikacija jer prvo što će uraditi jeste da pregleda tvoje slike. I, zamisli, retko koja da mu se ne sviđa. Naravno, očekuj i komentare tipa: prelepa, sexy... Među oženjenima/ u dugim vezama ima dve vrste muškaraca. Jedni će te obmanjivati da nisu oženjeni, otvoreno će te muvati, govoreći kako su usamljeni, kako traže onu pravu, a, zamisli, to bi mogla da budeš baš ti... Međutim, ukoliko nasedneš na ovu priču, kada dođete do trenutka eventualnog susreta, bestidno će prestati da ti odgovara na poruke, izbaciće te iz prijatelja, a 99.99% će te i blokirati. Drugi tip će igrati na kartu iskrenosti i nedostupnosti. Neće te lagati, odmah će reći da je oženjen i da, eto, samo želi da se druži. Naravno, u nekom trenutku će ti se poveriti kako je nesrećan u braku, kako je sa ženom samo zbog dece, ali ne nasedaj. Oni samo hrane svoju sujetu dokazujući sebi da su i dalje u igri, poželjni, a ti postaješ osveživač brakova.
Erotomani – njihov je jedini cilj da se ogrebu za seks i nema šta neće pokušati ne bi li ostvarili svoj cilj. Predstavljaće se da su bogati, mačo frajeri koji mogu 5 puta bez vađenja. Pričaće ti kako ga sve bivše i dalje jure jer ih niko nije j**ao kao on. Naravno, jedno od prvih pitanja koja će ti uputiti biće: „S kim živiš? Eto, onako me ztanima...“. Ukoliko si nasela na njegovu priču, očekujući neki nezaboravan izlazak i provod i kažeš mu da živiš sama, verovatno će te ohladiti poput ledenog tuša njegovo pitanje: „I, kad kuvaš kafu?“. Kuvanje kafe im je sinonim za seks, a pošto, verovatno, jedva sastavlja kraj s krajem, definitivno ono malo crkavice što ima neće trošiti na devojku od koje hoće samo seks. Zato, ako te muška seks mašina pita s kim živiš,navedi sve članove familije kojih možeš da se setiš. Najveća kazna im je kad shvate da ne mogu kod tebe, akod njega naravno tek ne može jer živi sa mamom i tatom. Sledeća ponuda je seks u autu, posle koga se verovatno nikada više neće javiti.
Paćenici – ovaj tip muvača na društvenim mrežama ima muda da startuje bilo koju devojku samo onlajn. Uživo verovatno ne bi prišao ni najneuglednijoj devojci u klubu, ali na netu mu se razveže jezik i ne može da se suzdrži od prosipanja bisera. Paćenik će ti zatrpati inboks slatkorečivim porukama, lajkovaće bukvalno sve što postuješ, a istovremeno, dok ti šalje poruku kako si seksi, lepa, zgodna..., onanisaće na tvoje fotke, jer to je sve od seksa što on može da dobije. Naravno, susret uživo zaboravi.
Usamljenici – što zbog posla, što zbog nemaštine, ovi muškarci su u svom realnom životu izrazito usamljeni i duboko nesrećni. Sve što nemaju u pravom svetu, pokušavaju da nadomeste u virtuelnom. Na fejsu imaju nekoliko hiljada ''prijatelja'', na farmi imaju bogato imanje, u mafiji su zaradili nekoliko milijardi dolara. I, naravno, sad im samo fali lepša polovina, pa da se skrase i uživaju u svojoj sreći. Ako usamljeniku zapadneš za oko, prvo će ti se stidljivo obratiti, uvijajući sve u nekoliko slojeva oblande. Ako mu pokloniš samo trenutak pažnje i kulturno mu odgovoriš na poruku, očekuj da ti poveri kako se zaljubio. Logično, u tebe. Ako grubom reakcijom to ne sasečeš u korenu, očekuj strastvene izjave ljubavi, planiranje zajedničkog života, bez da ti je oči video. Naravno, njemu je samo bitno da na svom profilu promeni status iz singl u in relationship with... Na tvoje pitanje kako zna da si ti prava, kad te nikada nije video, kad nema pojma ni ko si, ni kakva si, odgovoriće da prosto zna! Susret uživo će izbegavati i prolongirati što duže može, plašeći se potencijalnog razočarenja i odbijanja.
Onaj pravi – da ne bi bilo kako ne verujemo u ljubav preko interneta, naravno da je ona moguća. Čak, u poslednjih nekoliko godina sve je više parova koji su se upoznali na društvenim mrežama. Ono što je specifično za ove parove jeste da je većina njih stupila u kontakt na netu iz sasvim drugih razloga od muvanja. Ili su zajedno igrali neku od igrica, ili su oboje bili aktivni na nekoj grupi... Tek, od samog starta imali su neko zajedničko interesovanje, prvo su postali drugari, a onda shvatili da tu ima i nešto više. Dakle, onaj pravi vam neće slati jeftine, izlizane poruke, neće mesecima drkati na vaše slike, jer će se potruditi da se što pre i uživo vidite. Muškarac koji sa vama želi vezu neće gubiti vreme na netu.
 
Poslednji komentari
  • Boris Vreme: 15.10.2013 13:32h

    Ovo je apsolutna glupost o.O Šta ako je muvam na fejsu , a imam muda da joj priđem u gradu / klubu , šta onda? :) Onda sam paćenik i frajer a ? Glupost.

  • bilja Vreme: 15.10.2013 14:01h

    Postovani autoru/ice teksta, Svaka Vam čast na izražavanju! Pozdrav

  • Englez Vreme: 15.10.2013 18:03h

    Tekst vise govori o onone ko ga je pisao nego o temi.Prepun kompleksa i frustracija,ne bi bilo lose autoru(ki0 da se baci u zagrljaj nekom od navedenih muskaraca,da zaboravi malo na svoj ogroman visak holesterola i kilograma i traume iz sonovne i srednje skole!Hehehe,malo opustanja,ne moze da skodi ;-)

  • ccc Vreme: 16.10.2013 07:01h

    Sećam se lika koji mi je slao poruke preko fejsa kako mu nedostajem a ni oči mi nije video :D

  • Aurora Vreme: 19.01.2014 13:08h

    Odlican tekst.Mene su preko fejsa samo muvali pacenici i slali svakakve poruke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP