Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

NA POSAO!

Ovo su vežbe za brže postizanje orgazma!

Autor: Cosmopolitan.rs | 13.08.2014 - 14:06:00h | Komentara: 0

Znate kako seks nekad deluje kao trening? Tako isto možete pomešati trening i seks! U istraživanju koje je obavljenom skoro i u kome je učestvovalo 530 žena kažu kako je uz određene vežbe veoma moguće doći do orgazma. Čak 46 odsto žena izjasnilo se po pitanju seksualne uzbuđensoti tokom pojedinih vežbi, a 23 odsto je doživelo orgazam.

Vežbanje

| Foto: Shutterstock

Međutim, stručnjaci nisu najsigurniji kako tačno trening dovodi do seksualnog zadovoljstva.

Prva teorija je da je u pitanju ne tako standardna (klitoralna, vaginalna i tačka G) stimulacija mišića, koja se aktivira u intimnim delovima tokom treninga i dovodi ih do velikog užitna bez ručne stimulacije ili fantazija. Druga teorija je to da trening i orgazam isto utiču na telo (ubrzani rad srca, krvni pritisak, toplota tela).

- Moguće je da se čula zbune, i da jendostavno pomešate trening i orgazam, i da vam je osećaj potpuno isti - kaže doktor i autor knjige ,,Nauka orgazma'', Beri R. Komisaruk. I zato, predstavljamo vam 5 vežbi, koje su inače preporučene od žena koje su učestvovale u pomenutom istraživanju, koje vas mogu dovesti od orgazma. Probajte!

Trbušnjaci


Pritisak se vrši na mišiće stomaka, karlicu koja je od velikog značaja za kvalitet i učestalost ženskog orgazma, leđa, cimate se tamo i ovamo, kako u teretani - tako i u spavaćoj sobi, dakle uz ovu vežbu na tankom ste ledu da zbunite telo i ne znate šta se to upravo desilo, ali da vam je lepo. Lezite na leđa s nogama na podu i karlicom podignutom gore. Ruke stavite iznad glave ili ih položite preko grudi, stegnite mišiće i pokušajte samo trbušnim mišićima da podignete glavu, ramena i gornji deo leđa sa poda. Kada se potpuno uspravite, napravite malu pauzu, a zatim se lagano spuštajte nazad ka podu bez dodirivanja poda glavom. Ponovite vežbu, neka traje makar 45 do 60 sekundi do kraja seta.

Kapetanova stolica


Ovo vam možda zvuči kao neka čudastvena stvar iz ,,50 nijansi sive'' ali ne, to je regularna sprava u bilo kojoj teretani (uspravna sprava sa postavljenim rukohvatima i potporom za leđa, i kad vežbate noge su vam potpuno slobodne). Podignite se na spravu, leđima se oslonite, nalaktite se na postavljenu deo, i uhvatite rukama za držače. Skupite butine, i donjim mišićima pokrećite noge kao za čučanj, na sredinu, pa ih opustite skroz ispravljene. Ponovite 10 do 15 puta, i oko tri seta, i ako ne odmah orgazam, svakako ćete raditi na bicepsima, leđima, i tonusu butina.

Penjanje


Koristeći najviše mišiće dna karlice popnite se uz šipku, konopac, drvo, bilo šta takvih karakteristika. Tako radite na rukama, leđima, nogama, ali je i velika verovatnoća da ćete se seksualno uzbuditi, jer kao što smo već pomenuli, karlica je ta koja pokreće sve.

Vežbanje ruku i ramena: Seka Aleksić

Vežbanje ruku i ramena: Seka Aleksić | Foto: facebook / Seka Aleksic

Dizanje tegova


Stanite pravo, noge postavite malo šire od ramena, i uzmite neke laganije tegove koji pospešuju samo tonus mišića, nije ovde cilj nikakvo bildovanje. Savijte se u struku, ispravite ruke, i naizmenično podižite tegiće. Zajedno s tegićima podižite i spuštajte kukove i radite na snazi gornjeg dela tela, i tako ste spuštajte i vraćajte u stajaći stav. Tempirajte da dizanje tegova takođe traje između 45 i 60 sekundi, i tri serije, i sem čak i donjeg dela leđa, velika je verovatnoća da ćete pokrenuti i niže mišiće i doživeti orgazam.

Vožnja biciklom


Nije bitno da li vozite biciklu napolju, ili je u pitanj usobna bicikla za vežbanje, zanesite kukove unapred dok je vozite. Zbog toga su sedište i klitoris u dužem i intenzivnijem kontaktu, i čitav trening potaje mnogo zabavniji nego što inače jeste. Pedalajte tako između 20 i 40 minuta, i sami ocenite kakav vam intenzitet odgovara.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP