Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DEVOJKE, PAŽNJA

Ovo su znaci koji pokazuju da vas muškarac zavlači

Autor: 24sata.hr | 26.06.2014 - 13:44:00h | Komentara: 1

Dok se zaljubljuju, žene najčešće ne razmišljaju o mnogim stvarima koje se tiču partnera, jer uglavnom momke ne biraju glavom već srcem. Zbog toga i bivaju povređene, a kako vam se to ipak ne bi dogodilo, treba upaliti lampicu u glavi i razmisliti kuda vodi veza u kojoj se nalazite.

Mnoge žene često greše pri izboru partnera. Zaljube se, dobiju ljubavno slepilo i uopšte ne misle niti su svesne mana svog partnera. To ih vrlo često ubacuje u zamku iz koje se najčešće izvlače tako što muškarac na kraju ostavi njih.

Seks

A vi sigurno ne želite da budete ta koja će da pati i bude povređena. Baš zato vam savetujemo da razmotrite neke stvari kod svog muškarca, a primetite li kod njega sledeće stvari, budite sigurni da vaša veza nema budućnost jer on ne želi da se vezuje.
Nerealna očekivanja
Kada ne zadovoljite nemoguće, počeće sa izvlačenjem vaših mana i nabijanjem osećaja krivice. Zapamtite samo da se to u normalnim vezama i odnosima ne radi i da vi zaista niste za ništa krivi. Nemojte se previše preispitivati i kriviti sebe, pustite ga da ide dalje kako bi i vi mogli da učinite isto.

seks

Pogled mu non-stop beži
I žena voli da pogleda lepu i zgodnu ženu, ali ako pored sebe imate muškarca koji ne može da ne baci oko na gotovo svaku damu, u problemu ste. Njegov pogled je fokusiran na sve devojke u blizini i neće se libiti da gleda u njih bez obzira što ste vi pored njega.
Žene su krive
Kada ih suočite sa manjkom predanosti i posvećenosti te direktno upitate zašto se boje veze obično će vam reći da su njihove ženske polovine krive. Bile su previše zahtevne, plačljive, ljubomorne … Da, ima i takvih žena, ali sigurno nisu sve takve.

ljubav seks par momak i devojka

Foto: Screenshot "Youtube"

Ne može da razgovara

Kad poželite da razgovarate o vašem odnosu, pokušaće da se izvuče iz tog razgovora, okrećući na šalu da vam to još nije potrebno.
Biraju nemoguće
Bliskost je za ovakve tipove pretnja i obično se viđaju sa ljudima koji žive u takvim okolnostima u kojima se nemoguće vezati, kao na primer onima koji žive daleko.
Voli da ima kontrolu
On je taj koji želi da odlučuje i planira vaše zajedničko vreme, a vi se uglavnom prilagođavate.
Toplo-hladne igrice
Jedan dan vas obožava, druga dva se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan? Sve to propraćeno je velikim izvinjenjima zbog obaveza doma ili na poslu.

Muškarci i seks

Foto: Profimedia

 
Važniji mu je lov nego lovina
Jednom kad vas je napokon osvojio, pridobio vašu pažnju i apsolutnu posvećenost, više mu niste interesantni. Odjednom osećate kako se povlači i udaljava bez jasnog razloga. Jedan je uzrok tome – ovom tipu sve brzo dosadi u životu, pa tako i ljubavni odnosi i on definitivno nije spreman na svakodnevne uspone i padove koje veza nosi.
Ne odustaje
Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. Možda i nećete biti toliko zainteresovani, ali njegova upornost nateraće vas da stanete i razmislite. Ovo može biti jedan od prvih znakova da imate posla s “plaierom” ali i ne mora da znači. Budite na oprezu.

seks

Sve veze su mu bile kratke
Ta lista intenzivnih i kratkih veza podugačka je, a odgovor na pitanje “zašto?” spreman. Sigurno ste čuli neki od sledećih odgovora: nisam pronašao onu pravu, zbog posla, nisam bio spreman da se skrasim…
Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 27.06.2014 09:43h

    Odakle li potice rec zvlacenje koja se ne odnosi na temu samo zena jer zavlakaci se ne biraju po polovima.vec po karakternim osobinama sa kojima se predpostavljam radjamo i samo ih nadogradjujemo i usmeravamo tokom zivota..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP