Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PROVERITE

Ovo su znakovi da je vredan braka!

Autor: Cosmopolitan.hr | 22.05.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Koliko ste uvereni da je baš on onaj pravi s kojim biste žeželi da provete ostatak života...

Brak

Proverite da li je dobar za brak | Foto: freedigitalphotos.net

Evo nekoliko primera koji pokazuju da će biti dobar muža:

Uvek se hvali s vašim uspesima. Bili oni zaista vredni spomena ili se čine bitnm isključivo njemu. I vašoj mami. Napredovanje u karijeri, osvajanje karata za koncert, savladavanje novih veština... O čemu god da se radi, on će to verno propratiti i detaljno izvestiti ljude oko sebe.
Žrtvuje se za vas. Naravno, i vi se isto tako žrtvujete za njega. Ako je spreman da se preseli u drugi grad samo kako biste vi napredovali u karijeri ili lakše završili fakultet, znajte da imate frajera koji vredi svakog vašeg minuta.
Delite iste vrednosti. Ok, vi ginete za Keri Bredšo, njemu je idol Roki Balboa, ali kada su životne stvari u pitanju - na istoj ste talasnoj dužini. Želite oboje decu i da jednako učestvujete u njihovom odgoju, imate viziju gde biste hteli za 5 godina da živite i šta sve morate da uradite i da žrtvujete kako biste to postigli. Takve stvari često uzimamo zdravo za gotovo, ali zaista znače puno.
I dalje vas uveseljava sitnicama. I lepim manirama. Iako ste već godinama zajedno. Otvara vam vrata od auta, nosi vas kada vam štikle toliko ubiju noge da više doslovno ne možete da stojite, pridržava vam kaput dok se oblačite, seti se da vam donese omiljeni slatkiš ili najdraže cveće. I da, on tačno zna koje slatkiše i cveće volite!
Ne pokušava da vas promeni. Svestan je da ste neuredniji od prosečnog muškarca, da ste jako željni pažnje ili da ne biste znali da skuvate jelo čak ni kada bi vam od toga zavisio život. Međutim, on vas prihvata i obožava upravo takvu kakva jeste.
Kada razmišljate o venčanju, ne radujete se pomisli na veliki dan, već na sve godine ispred vas. Naravno da se radujete i samoj ceremoniji, ali ona vam je potpuno nebitna u poređenju sa svime što dolazi kasnije. I iako ste svesni da će biti i teških trenutaka, oko srca vam je odmah toplije kada se setite da će on biti tu za vas i uz vas.
Preživeli ste vezu na daljinu. Bilo je teško. Neopisivo vam je nedostajao. Međutim, oboje ste uspeli da se žrtvujete jer ste znali da ćete jednom, kada za to dođe vreme, živeti zajedno ili barem u istom gradu, i da ćete onda biti najsrećniji na svetu.
"Nedostaješ mi" vama nije samo isprazna floskula. U vašem je slučaju to stvarnost. Pa čak i u trenucima kada ste razdvojeni samo nekoliko sati, vi mislite na njega i na to koliko biste bili srećniji da je uz vas.
S njime možete da pričate o apsolutno svemu. Bilo da je u pitanju vaš posao, prijatelji, film koji vas je oduševio ili hobi u kojem biste se voleli da se okušate. On će vas uvek pažljivo slušati i biti tu za vas. Jer ona vam nije samo ljubavnik, već i najbolji prijatelj.

Ako 41-godišnji muškarac s kojim ste u vezi posle šest godina još nije za  brak, ostavite ga!

Za njega ste seksi bez obzira na to šta ste obukli | Foto: Shutterstock

Nije vam neprijatno da plačete pred njim. A osim što će vas utešiti, on tačno zna kada ga vaše suze trebaju zabrinuti, a kada vas je samo raspekmezio super romantični film.
Blizak je s vašom porodicom. A jednako se tako pobrinuo i za to da vi budete bliski s njegovom. On će bez imalo oklevanja nazvati vašeg tatu, mamu ili baku, štagod da je u pitanju. A vama je potpuno normalno da odete na rođendansku zabavu njegovom rođaku ili članu porodice, čak i ako je on sprečen da dođe.
Stalo mu je do vaših prijatelja. Ako je vaša prijateljica imala užasan dan, on će vam odmah savetovati da odete kod nje da je utešite ili da je pozovete kod vas na palačinke i druženje. A kada dugo nije čuo za nekoga od vaših prijatelja, iskreno ga zanima šta je s tom osobom.
Iz vedra vam neba kaže koliko ste seksi. Bilo da se radi o potpuno glupom danu kada izgledate bezveze i vučete se po kući u pidžami, neuredne kose i bez make-upa. I on to iskreno misli.
Možete zajedno da provodite puno vremena bez svađe. Kao, na primer, da putujete zajedno bez svađa oko toga gde biste trebalo da jedete, čijom ste krivicom zalutali ili koja biste mesta trebalo da posetite. Vi jednostavno uživate u zejdničkom vremenu i jedno u drugome.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP