Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PAŽNJA

Pet stvari koje ne smete da uradite u krevetu!

Autor: Net.hr | 19.08.2013 - 10:18:00h | Komentara: 0

Koliko god da smatramo da poznajemo svog partnera i da se pored njega možemo opusiti do mile volje, postoje neki oblici ponašanja koji bi ga u krevetu, ipak, mogli izbaciti iz takta.

U pola sata seksi igrica možete potrošiti 144 kalorije

Foto: Shutterstock

Evo pet grešaka koje mogu biti kobne po vaš odnos sa njim.

Plakanje

Ako bi se muškarci pitali , nagradu za najgore ponašanje bi dodelili dama koje plaču u krevetu.Jecanje na njegovim grudima ne otkriva samo koliko je on loš u krevetu, već i vas čini pomalo nerutočnom.Ako on u krevetu ''namiriše'' vaše suze to će ga učiniti seksualno neprivlačnim i teško da će ga uzbuditi.

 

Smejanje 

Poznato je da su žene te od kojih se očekuje striptiz ili seksi ples u krilu. Verovali ili ne , postoje i muškarci koji bi tako nešto učinili priredili svojoj dragoj.
Kad bi imali malo više samopouzdanja , stvar bi bila mnogo lakša. Istraživanja govore da čak 83 odsto muškaraca smatra da bi trebali poraditi na seksi performansu , te ih je sramota da ga izvedu pred svojom devojkom, a njih 45 odsto veruje da ima premali penis. E pa drage naše , vreme je da pomognete svom muškarcu da podigne svoje samopouzdanje. Zato kad vaš muškarac odluči da vam pokaže svoje najbolje seksi pokrete nemojte se smejati.

Glumiti orgazam

Jedna od najvećih grešaka kojom možete našteti sebi, svom partneru i vašem seksualnom životu.Kao prvo, ako glumite orgazam vaš muškarac nikada neće otkriti kako i kada dobro da vas zadovolji. Osim toga, muškarci veoma lako prepoznaju ako glumite. Budite iskrene i pokažite mu šta volite, a šta ne.

Stid

Ono što muškarce uvek odbija, jeste stid. Ako se devojka, nakon dobre predigre postidi pričajući sa muškarcem o tome šta bi sve radila u krevetu, to će ga odbiti. Naime ako ste svom dragom obećali ples u krilu koji će se završiti vrućom akcijom u krevetu, on to i očekuje. Nemojte biti jaki samo na rečima . Ako ste po prirodi stidljivi u krevetu nemojte ga zavlačiti pričama o ludom seksu i prljavim igricama , već poradite na vlastitom samopouzdanju. Ključ svega je da zapamtite kako kao stidljiva devojka ne možete da ''zapalite'' atmosferu u krevetu.

Ravnodušnost

Momci vole devojke koje znaju šta žele. Vremenom oni počnu da osećaju pritisak ako moraju biti stalno glavni u krevetu. Zato sledećei put kad vas vaš dragi pita i gde i kad želite da vodite ljubav , samo nemojte reži ''Ne znam , kako god želiš'' . Umesto, da prepustite njemu da odlučuje, ispričajte mu šta vas izluđuje .
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP