Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OD TANGI DO BAKINIH GAĆA

Po donjem vešu otkrijte s kim imate posla!

Autor: Ekipa Alo! | 16.10.2013 - 14:12:00h | Komentara: 0

Poznato je da muškarci vole kad im lepša polovina izgleda seksi, pogotovo u spavaćoj sobi. Ipak, jeste li znali da donji veš mnogo toga otkriva o karakteru devojke?

seks

Nije važno samo koje je veličine njen grudnjak, nego i skida li se s lakoćom ali i koje je boje i od kakvog materijala. Prema tim znakovima možete saznati "s kim imate posla".

Retro donje rublje


Donji veš koji podseća na bakine gaće nose devojke koje ne obraćaju pažnju na " spoljašnju lepotu'. One se ne zaljubljuju u bodibildere, manekene, glavne u društvu. Mnogo su im draži intelektualni tipovi, muškarci s kojima imaju o čemu razgovarati. Ipak, ako ste pomislili da im seks nije važan, prevarili ste se. Donji veš "preskaču" jer im je mnogo važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

 

Gaćice s porukom

 

Ovakve gaćice s natpisom ćete pronaći kod duhovitih devojaka vedrog i mladog duha. Doduše, takvim devojkama nije samo cilj nasmejati vas, nego vam nešto i poručiti. Zato, pažljivo pročitajte poruku pre nego je skinete.

 

Tange 

Tange nose žene koje o sebi imaju visoko mišljenje, a pogotovo o svom telu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i nije ih sram ili jedva čekaju svoje adute da pokažu partneru. S ovim devojkama morate biti na oprezu – one znaju šta žele, a ako ih ne uspete zadovoljiti, teško da će vam pružiti drugu priliku.

Švercovali donji veš...

Klasični beli donji veš


Ovakav veš vole devojke koje su otvorene i iskrene, a isto očekuju i od svog partnera. Emocije stavljaju na prvo mesto, ali i seks im je važan, bez obzira što donje rublje na njima ne izgleda preterano seksi.

Volančići, mašnice, cvetići...


Donji veš kakav vole romantične žene koje žele udovoljiti partneru. Osim upadljivog rublja, ona će vas "poslužiti"' i mirisnim svećama, prigušenim svetlom, tihom muziko. Upozorenje: možda će se oko vas naći i pokoja plišana igračka.

Satensko ili svileno rublje


Brazilskog ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, ukrasa... jednostavan, a seksi veš nose dame sofisticiranog ukusa. One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije preterano upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP