Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

KORISNI SAVETI

Poljubite je tako da ostane bez daha!

Autor: PortalOko | 09.09.2014 - 14:14:00h | Komentara: 0

Veština ljubljenja ne zavisi samo od manevriranja jezikom i izbegavanja zuba. Pošto je ljubljenje jedan od osnovnih koraka ka vođenju ljubavi postoji nekoliko saveta za muškarce kako da to bude za pamćenje.

poljubac

 Foto: Shutterstock

 Francuski poljubac podrazumeva usne, jezik i ostatak vašeg tela. Vaše ruke su takođe bitne jer joj možete milovati kosu i potiljak dok je ljubite.
KONTROLA
Idući put kada je budete ljubili pridržite njeno lice i kontrolišite ugao onako kako biste želeli da je poljubite. Žena voli kada preuzmete kontrolu, a to će joj poslati poruku da ćete je sada poljubiti kao što je nikada niko nije ljubio.
POIGRAVAJTE SE
Recite joj da vas uzbuđuje kada je ljubite. Možete joj predložiti da promijenite uloge i zamoliti je da ona vas poljubi kako vi ljubite nju. Biće srećna da vam uzvrati.
NEKA TRAJE
Ne postoji ništa tako fantastično kao što je dug, vlažan i senzualan francuski poljubac. Vaša partnerka će osetiti strast kroz jedan produžen moment ljubljenja. Dugi francuski poljubac mora da je uzbudi do ludila.
opasni poljubac
PAZITE NA TEHNIKU
Nakon što ste usvojili sve savete, vodite računa o tome kakva vam je tehnika. Ne budite previše grubi, ni prespori, vodite tempo i pustite je da prati, ukoliko menjate tempo sačekajte da vidite da vas prati u igri.
POSVETITE PAŽNJU NJENOM JEZIKU
Možete samo nežno ljubiti njen jezik i to će joj biti dovoljno da je vinete u nebo. Ovakva tehnika joj šalje poruku što biste radili sa njenim klitorisom i zagarantovano ćete je izludeti.
POLIŽITE NJENE USNE
Budite kreativni i slobodno napravite mali krug oko njenih usana, jer i njenim usnama je potrebna pažnja. Vlažnim jezikom radite kružne pokrete, njoj će se svideti što ne zapostavljate njene usne, a zatim je ponovo snažno poljubite.
POSVETITE PAŽNJU NJENOM LICU

Kada vodite poljubac onda se opustite i dajte joj malo predaha, zato nežno pređite na njene obraze, čelo, oči i vrat, ali ne idite dalje i brzo se vratite da joj opet poljubite usne, jer vas ona čeka.

Bićete iznenađeni šta sve promišljen, dug i vlažan poljubac može. Poljubac nije sredstvo za dolazak do seksa, to već znaju umetnici u ljubljenju. Ljubljenje je način da zadovoljite svoju devojku i nipošto ga ne zapostavljajte.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP