Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SEDAM SIGURNIH ZNAKOVA

Posmatrajte ga kako jede i kako govori
i saznaćete da li je dobar u krevetu

Autor: A.S. | 18.04.2013 - 15:50:00h | Komentara: 0

Naša odeća, maniri, stil, apetit i govor tela precizni su simboli kakvo je naše seksualno biće i prilično tačni indikatori kako ćemo se, najverovatnije ponašati u krevetu. Evo, kako u samo šest sekundi može proceniti nečiji seksualni stil.

seks 10

Slab entuzijazam znači da će u krevetu biti dosadan

KAKO JEDE

Malo ko od nas bi poricao da su najbolji ljubavnici hedonisti: oni koji uživaju u svemu što im se ponudi. Ima onih koji jedu da bi živeli i onih koji žive da bi jeli. Iskreno, možda vam je bolje da se kladite na jačeg muškarca koji jede sa guštom nego vitkog frajera sa pločicama na trbuhu koji jede kuvana pileća prsa svako drugo veče. Dobar apetit obično znači da ga prati strastven libido.
Posmatrajte ga kako jede i prepoznaćete kako gricka vaše uvo, vrat i druge delove tela. Viodite koliko je spreman da eksperimentiše sa novim jelima. Ako nije spreman da isproba nove i egzotične ukuse mala je verovatnoća da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti umećem iz Kamasutre.
KAKO GOVORI
Ako govori monotono i menja  izraze lica jednom u sat vremena, on je skrojen od dosta običnog štofa.
Slab entuzijazam znači da će biti i u krevetu dosadan. Osoba koja podiže ruke u vazduh tokom večere pun je života i strasti. Ako tu strast može rasplamsati i u krevetu, pomislite kako bi samo mogao biti dobar ljubavnik.
KAKAV JE U DRUŠTVU
Generalno pravilo glasi: što je neka osoba otvorenija i ima razvijenije društvene veštine, verovatno će biti bolji u krevetu. Ako je komunikativan sa drugima, bolje će se vama seksualno povezati.

seks 6

Posmatrajte kako vas drži za ruku

KAKO SEDI

Gde sedne dok ste na piću ili na večeri još je jedan signal. Ako je odabrao poziciju preko puta vas i zida umesto da zauzme mesto sa kog može da posmatra druge, vi ste naišli na dobru priliku. Što je više fokusiran na vas, to će vam više biti posvećen i u trenutcima kad ste sami.
KAKO DODIRUJE DRUGE
Je li velikodušan sa svojim znacima pažnje? Ljudi koji se ukoče kad se neko drugi usudi ući u njihov lični prostor, nisu obično otvoreni niti u intimnim trenutcima. Fizička distanca često se prevodi na emocionalnu i seksualnu distancu. Što se ugodnije oseća u izražavanju pažnje to će biti pažljiviji za vreme seksa.

KAKO DRŽI VAŠU RUKU

Kako ljudi, posebno muškarci, drže vašu ruku važan je indikator, ne samokakvi su u krevetu, nego i kako će se  ponašati prema vama nakon toga. Isprepleteni prsti znače da je jako erotičan: on želi da dotakne svaki deo vaše ruke što pokazuje želju da budete povezani psihički i emotivno. Na drugom je kraju osoba koja vas dotiče samo prstima. Standardno držanje dlana o dlan sugeriše prihvaćanje, ali je malo verovatno da će vas iznenaditi u seksu.
KAKO SE LJUBI
Ako se topite pod njegovim jezikom i usnama takav će biti i seks. Ako se loše ljubi, ne idite sa njm u krevet jer vam neće biti puno lepše. Muškarci koji drže vašu glavu u rukama su romantične duše i obično vrlo intenzivni, strastveni ljubavnici koji žele da im se potpuno posvetite. Ako nije požurio u prvom poljupcu da vam pusti jezik do grla,možete očekivati dugu predigru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP