Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MALI VODIČ ZA NAIVNE MUŠKARCE

Prepoznajte lažni orgazam

Autor: D. Tomić | 21.07.2015 - 22:00:00h | Komentara: 1

Ženski orgazam je, baš poput ženskog uma, složeni fenomen koji je teško razumeti. Nije lako dotižan, retka je pojava... Ipak, većina će se složiti da je glumljenje orgazma totalna glupost jer od toga niko nema koristi. Partner neće ni znati da nije “zadovoljio”, a onaj ko glumi smanjuje sebi šanse da sledeći put doživi orgazam s istim partnerom. A opet, studije pokazuju da je preko 90 odsto žena u nekom trenutku odglumilo orgazam, najčešće da ne bi povredilo partnera...

Ne padajte u bedak, čak  i ako vam partnerka glumi  u krevetu, to ne znači da ne uživa u vama i akciji

Ne padajte u bedak, čak i ako vam partnerka glumi u krevetu, to ne znači da ne uživa u vama i akciji | Foto: Shutterstock

Mada ima mnogo muškarčina koji su ubeđeni da sa njima žena ne može da glumi i da uvek zadovolje svoju partnerku, evo (za svaki slučaj) nekih korisnih znakova koji bi mogli da im otkriju da, nažalost, nisu u pravu.


1. Ubrzano disanje i rad srca
Slušajte njeno disanje za vreme seksa, kada postane otežano, znaćete da ste na pravom putu. Do promene disanja dolazi nešto pre samog orgazma, a uz disanje, uočljivi su znakovi poput promene tenzije i ritma pokreta. Oni koji glume orgazam najverovatnije će stenjati i uzdisati, ali ritam disanja će im ostati nepromenjen. Osim toga, znak da će zaista doživeti orgazam je i srce, koje ubrzano kuca.

2 Raširene zenice
Raširene zenice još su jedan znak da je vaša partnerka doživela orgazam. Iako je to teško uočiti po mraku, sve što treba da uradite je da je zamolite da vas pogleda u oči. Tom romantičnom gestu sigurno neće moći odoleti, a jednostavan pogled u njene oči lako će vam otkriti glumi li orgazam.

3 Grčenje mišića
Grčenje mišića najbolji je indikator od svih, jer se ne može ni sakriti niti odglumiti. Tokom orgazma žena doživi između tri i deset vaginalnih i cervikalnih grčeva, a prvih nekoliko najjačeg je intenziteta. Ti će grčevi jako stegnuti penis, a taj osećaj jednostavno je teško ignorisati.

4 Znakovi tela
Svaka žena se razlikuje. Neke u trenutku orgazma savijaju leđa ili grče nožne prste, nekontrolisano pomeraju udove ili imaju nekontrolisane izraze lica. Osim toga, bradavice će joj se u trenutku užitka ispupčiti, a obrazi i vrat bi trebalo da se zacrvene. Odmah nakon orgazma, ženin klitoris postaje jako osetljiv, zato ako nakon orgazma ne uspori tempo ili ne stane sa akcijom, verovatno glumi.

5 Razgovor na minimumu
Živahan razgovor i složene rečenice odmah nakon seksa prilično su jak indikator da je odglumila orgazam. Posle istinskog uživanja u seksu, telo će joj tražiti odmor i neće biti odmah raspoložena za razgovor. Osim toga, preglasni uzvici, stenjanje i dahtanje za vreme seksa jednako tako pobuđuju sumnju, posebno ako liče na one iz porno-filmova.
Ipak, muškarci bi trebalo da znaju da čak i ako njihova partnerka glumi, to ne znači da ne uživa. Naime, istraživanja pokazuju da je kod žena najveća aktivnost u centrima za uživanje u mozgu tokom seksa, odnosno “na putu do orgazma”, dok neposredno pre samog vrhunca aktivnost naglo pada. Kod muškaraca je aktivnost u tim delovima najveća upravo za vreme same ejakulacije.

Saveti plus za žene


Mnoge žene ne znaju kako da dožive orgazam, auglavnom se ustručavaju da svom partneru kažu šta im prija, neke su čak uverene da će „pravi muškarac“ znati šta tačno da radi. Ipak, treba da znate da muškarci ne čitaju misli i daleko im je lakše da vas zadovolje ako im kažete kako! Recite patneru šta vam prija! Ako budete čekale da vam muškarac da orgazam, možete čekati večno.

Saveti plus za muškarce


Ukoliko vaša partenerka retko uspeva da doživi orgazam, znajte da je za dobre stvari potrebno vreme i da je opuštenost glavni sastojak ženskog orgazama, pa zato započnite veče masažom i na taj način joj pomozite da uplovi u pravo raspoloženje. Ženski orgazam nije samo fizički, već i emotivni doživljaj. Zbog toga, bez obzira na to što vi znate da je vaša partenerka atraktivna, ona to ne zna dok joj ne kažite bar 1.000 puta. Kad se skine, čestitajte njenoj “ogoljenosti”, gledajte je požudno i recite joj šta mislite o njenom telu. Najvažniji organ muškarca, po mišljenju žena, nalazi se između zuba, a ne nogu. Žene će u proseku pre doživeti orgazam tokom oralnog seksa nego tokom penetracije.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 25.07.2015 19:07h

    moja ne glumi,reko mi komsija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP