Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

UŽIVANJE MOŽE DA POČNE

Prilagodite seks pozu njegovom penisu!

Autor: cosmopolitan.hr | 01.10.2013 - 10:09:00h | Komentara: 1

Nikad ne znate šta vas očekuje kod frajera tamo dole. Njegov penis može da bude različitih oblika i veličina, koji čak podsećaju na neko voće. Međutim, svaki penis je poseban sam za sebe i ne postoje dva identična. Različitosti su u ovom slučaju poželjne, zato nemate razloga za brigu zbog oblika penisa vašeg dečka.

Lekcija oralnog seksa Foto:http://redhotrussia.com/oral-sex-lessons-moscow/

Zavisno od veličine i oblika njegovog penisa, neke poze će vam odgovarati bolje od drugih. Zato otkrijte koja vam poza pruža najveći užitak. Da bismo vam olakšali, pronašli smo poze za šest osnovnih tipova penisa, kako biste bili spremni na nova iskušenja, koja vas čekaju.

Oblik banane

Zakrivljenost penisa sasvim je normalna pojava, koja nastaje usled bržeg razvoja jednog dela penisa. Međutim, ako frajer oseća bol i ako je mu je penis stvarno izrazito zakrivljen, potrebno je potražiti pomoć urologa, jer ti simptomi ukazuju na Pejonijevu bolest, kod koje se u tkivu penisa razvijaju vlaknaste i tvrde naslage, koje u erekciji drastično menjaju oblik penisa.
U ovom slučaju je preporučena poza kašike iz bočnog položaja. Lezite u bočni položaj, a da je pritom vaš frajer iza vas. Podignite gornju nogu i obavijte ga, tako da on može da prebaci svoju gornju nogu preko vaše donje, kad ulazi u vas. Sami odaberite stranu na koju ćete leći, a njegov penis mora da bude okrenut ka krevetu, zbog jače stimulacije vaše G-tačke.

Stvarno veliki

Veliki broj muškaraca precenjuje svoju obdarenost, misleći da su iznad proseka. Međutim, ako vaš frajer ima stvarno veliki, ne morate da se bojite da će vas povrediti, samo je potrebno da dodate više lubrikanta, jer je vagina jako prilagodljiva veličini penisa.
Preporučena poza je na ležaljci, zajašite ga i svojim stopalima se oslonite o podlogu. Pritom mu možete biti okrenuti leđima ili licem. Spustite se na njega i sami ćete kontrolisati dubinu i brzinu penetracije, tako da nemate razloga za strah.

Dug i malog obima

Ako je njegov penis malog obima, moraćete da podstaknete svoju kreativnost, kako biste ga snažnije osetili. Pritom radite Kegelove vežbe -  kontrahujte karlične mišiće, kako biste zajedno došli do vrhunca.
Iskoristite pozu joga čvor, u kojoj morate da  legnete na leđa, visoko podignete noge i savijete ih u kolenima, a on neka klekne uz vaša leđa i uđe u vas. Pritom ćete moći da se oslonite na njegova bedra i imate bolji oslonac. U tom položaju sužava se vaginalni kanal, pa ćete snažnije osetiti i svog frajera.

Seks,samo seks,samo sakaš seks

Budite spremne, bez obzira na oblik koji vas očekuje... | Foto: Shutterstock

Oblik šargarepe

Ovaj oblik čete jako retko susresti, ali to ne znači da on nije normalan. Jedini problem će vam biti, što takav penis jednostvano isklizne tokom seksa.
Praktikujte pozu ogledala, oboje kleknite okrenuti jedno prema drugome, neka svako podigne svoju desnu nogu, a levom se osloni o pod. Zatim se pomerajte tempom, koji vam odgovara. U ovoj pozi nema puno promene dubine penetracije, ali je zato pojačan stisak zbog raširenih nogu, zato užitak neće izostati.

Skriveni ponos

To je česta pojava kod gojaznih frajera, jer masno tkivo skriva njihove centimetre. Ako ste i vi dobili nekoliko suvišnih kilograma to će teško funkcionisati. Međutim, uvek postoje i frajeri, čiji je penis jednostavno malen, iako su mršavi.
Najbolja poza je poza kolica, nagnite se preko kreveta ili sofe, tako da vam je guza na rubu. Lagano raširite noge kako bi vaš frajer mogao da uđe u vas. Posle toga, neka vam malo podigne noge držeći ih za bedra. U svakom slučaju neće mu biti lako, ali će tako dublje pentrirati u vas, a akcija će biti puna energije.

Oblik pletenice

Stručnjaci kažu da je potpuna normalna pojava, penis izvijugan poput vadičepa. Ovakav oblik nastaje usled bržeg razvoja jedne strane penisa, a ptirom ponekad mogu nastati i problemui s erekcijom, ako mu se penis na toj razvijenijoj strani savije više od 90 stepeni, tada treba posetiti urologa.
Iskoristite pozu plesa oko šipke. Uživajte u kosoj penetraciji, on neka legne na leđa i savije jednu nogu u koljenu. Vi mu okrenite leđa i koljenima mu dođite oko njegove savijene noge. Spustite se na njegov penis, a ako se nagnete ka napred, dodatno ćete još stimulisati svoj klitoris.
Poslednji komentari
  • zorica Vreme: 02.10.2013 11:00h

    kakav vam je taj u obliku pletenice?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP