Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

TESTIRAJTE SE

Proverite da li ste laka ženska!

Autor: Telegraf | 13.11.2013 - 11:49:00h | Komentara: 1

Veliki zavodnici znaju da kod svih žena ne pale iste taktike. Dame se razlikuju, kako po nekim osobinama i razmišljanjima, tako i po forama na koje padaju. Na neke vrlo brzo deluju uobičajene zavodničke priče, a druge su poput prave neosvojive tvrđave na koju mora da se upregne čitava vojska.

seks oralni seks seksi ljubav

Pitate li se kako vi delujete na muškarce, evo nekoliko odgovora na vaše pitanje. Ukoliko ste jedan od ovih tipova, budite sigurni da ste za iskusne zavodnike izuzetno lak plen.

Često ste depresivni


Konstantna depresija zna toliko da uguši ženu, da prosto nije sposobna da trezveno razmišlja. Čim naiđe neki frajer koji joj pruži trunku pažnje, hvata se za njega kao za slamku spasa. Veliki zavodnici ovo znaju, pa iskorišćavaju trenutno stanje svih “dama u nevolji”, ne razmišljajući o posledicama.

Volite da udovoljavate drugima


Ukoliko ste jedna od ovakvih žena, to znači da ste ujedno i laka meta zavodnika. Vi više mislite o tuđim, nego o sopstvenim potrebama, padate na prvu foru koja je izletela iz muških usana, lako se vezujete za frajera i radite sve što želi, a kada ga smorite i počne da beži od vas, pravite upijače i dopuštate mu da vas gazi, samo kako biste ponovo pridobili njegovu ljubav.

 

Imate bujnu maštu 


Devojke koje imaju bujnu maštu, spadaju u lake mete. Njihova sposobnost da zamisle brda i doline koje im neki muškarac obećava vrlo lako može da ih uvuče u problem ukoliko ta obećanja nemaju veze sa realnošću. A najčešće je upravo tako, s obzirom na to da je za iskusne igrače obećavanje kula i gradova jedan od sigurnijih načina hvatanja “lakog plena”.

 

Seks je vaš kec u rukavu 


Ukoliko koristite krevet kao način za pronalaženje ljubavi, na pogrešnom ste putu. Stupanje u seksualne odnose pre nego što ste bar dva puta popili piće u gradu svakako da odaje utisak lake ženske, a to je upravo ono što muškarci s uživanjem iskorišćavaju. Na taj način ne samo da nećete pronaći dečka, već ćete ostati nasamareni i u čak 99 odsto slučajeva “kratkih rukava”.

Poslednji komentari
  • REAA Vreme: 14.11.2013 07:34h

    Proverite da li ste lak muskarac

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP