Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

BUDITE NA OPREZU!

Prvi seks će vam otkriti kakav je u krevetu!

Autor: 24sata.hr | 27.07.2013 - 21:42:00h | Komentara: 0

Ukoliko ste mislili da se na osnovu prvog seksa ne može ništa znati o muškim ljubavnim veštinama, pogrešili ste. Postoji šest znakova koji mogu da vam ukažu da li je dobar u krevetu

seks 11

Ako ne posveti pažnju vašem orgazmu, nije čovek koji će vas zadovoljiti

Žene su zahtevne po pitanju seksa i upravo iz tog razloga uvek imaju podugačku listu želja prilikom upoznavanja novih frajera, od čega se većina odnosi na njihove seksualne veštine. Iako se prvi seks uglavnom ne razmatra i karakteriše kao obavezno loše iskustvo, postoje stvari koje ženama mogu da znaju do znanja da li se radi o dobrom ljubavniku ili o muškarcu koji je nepovratno nespretan u krevetu.

Poznati svetski seksolog, Trejsi Koks, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva, napravila je spisak veština koje muškarca tokom prvog seksa stavljaju u koš dobrih ljubavnika.
Posvećuje se oralnom seksu
Muškarac koji nije sklon oralnom seksu za većinu je žena nepoželjan partner, jer velik broj njih tako postiže garantovani orgazam. Iako se tehnika u oralnom seksu može popraviti, ako ga partner odbija, time lišava ženu brojnih užitaka. Iako se odličan seks ne svodi samo na orgazam, oralni seks nije samo put kojim se on postiže, već često i način na koji muškarac pokazuje ženi da ju u potpunosti prihvata i želi te mu ništa na njenom telu nije gadljivo.

Sluša uputstva i ne vređa se
Kod seksa s novim partnerom potrebno je neko vreme da se oboje usklade, a najlakši način osiguravanja užitka je komunikacija u krevetu. Budući da je na muškarcima često veći pritisak i “krivica” za dobar ili loš seks, njihov je ego u krevetu mnogo veći nego onaj kod žena. Muškarac koji se na njene uputstva kao što su “sporije”, “brže”, “niže” uvredi, nije materijal za dobrog ljubavnika.

Ljubav,seks i magija

Dobar ljubavnik se ne vređa kada mu date savet o tome kako da vas zadovolji | Foto: Shutterstock

Ne hvali se da je najbolji svetski ljubavnik
Želja da zadivimo partnera svojstvena je i muškarcima i ženama, ali muškarci često imaju potrebu da se dokazuju spominjući bogato seksualno iskustvo ili pak jedinstvenu tehniku i umeće. Tako nešto samo odbija žene, jer prvenstveno deluje umišljeno, ali i do te mere povećava očekivanja kod žena da ih je veoma teško ispuniti.
Ne misli samo na svoj orgazam
Budući da je po pravilu ženama teže da postignu orgazam nego muškarcima, nepisano je pravilo da muškarac treba da pričeka partnerku, a zatim se posveti isključivo vlastitom užitku. Muškarac koji ni na samom početku odnosa neposvećuje pažnju njoj i njenom orgazmu retko dobija priliku za iskupljenje.
Daje iskrene komplimente
“Tata mora da ti je lopov jer je ukrao zvezde i stavio ih u tvoje oči” primer je neoriginalnog i ljigavog komplimenta koji žene nipošto ne cene. Iskreni i jednostavni komplimenti njene ličnosti i izgleda su pokazatelj da je iskreno zainteresovan, umesto da gradi karijeru serijskog zavodnika.

Ne povlači se emocionalno nakon seksa

Nakon seksa sa novim partnerom ponekad se teško ispravno “postaviti”, no naprasni odlazak, ustajanje iz kreveta i zbunjenost nikako nisu ponašanje koje će žene ceniti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP