Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OBRATITE PAŽNJU:

Razrešeni seks mitovi!

Autor: Mondo | 21.07.2014 - 14:37:00h | Komentara: 0

O seksu učimo kroz razgovor sa prijateljima, iz raznih emisija, iz sopstvenog iskustva… Sigurno imaš dosta informacija o seksu, ali neke od njih su verovatno pogrešne. Proveri.

seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Veliko stopalo, veliki "alat"
Često možeš da čuješ kako veličina njegovog stopala, šake, nosa… može reći nešto i o veličini njegovog "alata". Zanimljivo je da ova teorija ima korene u nauci. Gen koji se zove hok ima važnu ulogu u razvoju prstiju na rukama i nogama, ali i u razvoju penisa i klitorisa. Iako nas to navodi da pomislimo da, ako je jedan gen odgovoran za sve to, ili će i prsti i "sve drugo" biti mali ili veliki, za to još uvek nema dokaza. Dakle, možeš da mu piljiš u stopala koliko želiš, ali sve što ćeš uspeti da zaključiš je približan broj cipela koji nosi.
Seks ti pomaže da smršaš
Dobro zvuči, složićete se - uživaš i mršaš. Nažalost, čak iako tvoj seksualni odnos traje mnogo duže od prosečnog, to i dalje nije dovoljno da izgubiš koji kilogram. Bez obzira na to koje su tvoje omiljene poze i tempo, seks spada u kategoriju blage do umerene fizičke aktivnosti, a prosečan seksualni odnos traje oko pet minuta. Za to vreme možeš da potrošiš između 25 i 125 kalorija. U svakom slučaju, kalorije su najmanje važne kada je reč o seksu…
Muškarci pomisle na seks svakih sedam sekundi
To bi značilo da muškarci misle o seksu otprilike 6.000 puta dnevno ili, manje-više, kad god udahnu. Kada bi to bilo tačno, teško da bi išta drugo mogli da urade. Kako bilo, neka istraživanja pokazuju da muškarci razmišljaju o seksu nešto češće nego žene, ali ne baš toliko često koliko se smtara.
Ostrige su afrodizijak
Vekovima unazad, ljudi smatraju da su određene vrste hrane i pića afrodizijaci. Ostrige su omiljeni afrodizijak još iz perioda grčke mitologije, a prema nekim pričama, Kazanova ih je jeo 50 svako jutro. Ipak, nijedno istraživanje do sada nije potvrdilo da ostrige zaista utiču na seksualnu želju, niti je ikada pronađen sastojak u ostrigama koji bi mogao imati veze sa libidom. Možda će se neki razočarati, ali ni čokolada neće "probuditi" seksualni apetit.
Testisi se vremenom spuštaju
Većina muškaraca to misli. Naravno, sa godinama muški polni organ prolazi kroz razne promene - testisi proizvode manje sperme, koja je takođe manje sposobna da oplodi jaje. Kanali u kojima se sperma proizvodi vremenom lošije funkcionišu i testisi postaju manji. Koža na intimnom delu tela se opušta, ali mišići ne dozvoljavaju testisima da se spuste. već ih drže na "mestu". Muškarci, dobra vest, zar ne?!

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP